slavonija...bosnjaci...06.07.2024.nekoliko dana poslije olujnog nevremena u kojem je mjesto bosnjaci najgore stradalo radi se na krovovima, a ukljucila se i hrvatska vojska ljudstvom i strojevima;foto Gordan Panić

Ilustracija

Gordan Panić
25.7.2024., 17:24
NESREĆA U BOŠNJACIMA

Teško ozlijeđen nakon pada s krova kuće

Stanovnici Bošnjaka još uvijek saniraju krovove kuća koje su nastradale u jakom nevremenu prije tri tjedna. Zbog tog istog nevremena teško je nastradao 67-godišnjak, koji je u srijedu pao s krova koji je sanirao. Zadobio je prilikom pada na tlo teške ozljede, zbog čega je, nakon pružene prve pomoći na licu mjesta, zadržan na liječenju u vinkovačkoj bolnici.
Policijska uprava vukovarsko-srijemska u srijedu je u 14.59 sati zaprimila dojavu o padu muškarca s krova kuće u Bošnjacima. "Policijski službenici su na mjestu događaja obavili očevid kojim je utvrđeno kako je 67-godišnjak iz Gunje oko 14.50 pao s krovišta obiteljske kuće 45-godišnjakinje prilikom saniranja štete nastale u nevremenu 1. srpnja 2024. godine. Liječnička pomoć 67-godišnjaku je pružena u Općoj županijskoj bolnici Vinkovci, gdje je utvrđeno kako je teže ozlijeđen. O utvrđenim okolnostima izviješteno je nadležno državno odvjetništvo", doznajemo iz Policijske uprave vukovarsko-srijemske.