Zagreb, 12.09.2024 - Dragan Primorac sudjelovao je na sastanku Središnjeg odbora Hrvatske stranke umirovljenika, koji je sazvao Veselko Gabričević, predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika. Na fotografiji Dragan Primorac i Veselko Gabričević.foto HINA/ Denis CERIĆ /dc
HINA/ Denis CERIĆ /dc
12.9.2024., 21:19
DRAGAN PRIMORAC IMA POTPORU HSU-a

Kampanja je promocija vrijednosti

Predsjednički kandidat Dragan Primorac, kojeg podržava HDZ, rekao je u četvrtak kako očekuje korektnu predsjedničku kampanju od svih kandidata i da se tu ne radi o promociji osoba, već vrijednosti za koje će se zauzimati, a poručio je i kako nitko neće imati njegovu bianco podršku. Ocijenio je i kako je ljudima najlakše nešto obećati. "Nije jednostavno mene imati na svojim leđima kao predsjednika RH ako budem inzistirao za svaku točku koju smo rekli da se ispoštuje", poručio je, dodavši kako on nikada u životu nije pogazio svoju riječ.

Primorac je u četvrtak sudjelovao na sastanku Središnjeg odbora Hrvatske stranke umirovljenika te je rekao kako će kao predsjednik inzistirati, sukladno s ovlastima, na suradnji Vlade, jedinica lokalne samouprave i privatnim sektorom kako bi koncept međugeneracijske solidarnosti doveli na bolju razinu. Naveo je kako je odnos prema umirovljenicima ključan. Predsjednik HSU-a Veselko Gabričević rekao je kako će Primorac imati njihovu potporu.