Pictures must credit: CBS Pop star Billie Eilish unveiled a new bespectacled new look when she appeared on TV to plug her latest album. She also told how she put her life on the line to shoot the album cover for Hit Me Hard And Soft, her first LP in three years. The sleeve shows the 22-year-old fully clothed and submerged in water. She appeared on the Stephen Colbert talk show where she admitted she still gets nervous releasing new music. Picture supplied by JLPPA Photo: JLPPA/Bestimage/BESTIMAGE
PIXSELL
22.10.2024., 16:45
PJEVAČICA NASTAVLJA GLUMITI

Billie će glumiti u seriji “Mr. and Mrs. Smith”

Amazon MGM Studios u potrazi je za glavnim glumcem i glumicom za novu sezonu serije "Mr. & Mrs. Smith", a trenutno postoji mogućnost da bi Billie Eilish mogla dobiti ulogu u ovoj seriji. Prema pisanju Deadlinea, popis glumaca koje producenti imaju u optjecaju još nije poznat, ali ipak postoje navodi da bi upravo pjevačica mogla dobiti glavnu žensku ulogu.

Iako je javnosti poznata po svojoj glazbenoj karijeri i u posljednje vrijeme po pjesmi "Birds of a Feather", Billie je 2023. dobila ulogu u seriji "Swarm", na kojoj je radio Donald Glover. Serija "Mr. & Mrs. Smith inspirirana je istoimenim filmom iz 2005., počela se prikazivati na Amazon Prime Videu u veljači 2024., a nakon uspjeha najavljena je i druga sezona. Prva sezona osvojila je simpatije gledatelja te osvojila dva Emmyja.

Glavne uloge u prvoj sezoni ostvarili su Donald Glover i Maya Erskine, koji su u seriji dvoje stranaca koji počinju raditi kao špijuni za tajnu agenciju. U seriji zvani Michael i Alana dobili su nove identitete i morali su se predstavljati pod imenima John i Jane Smith. Na kraju prve sezone oboje je bilo dio pucnjave pa zbog toga nije poznato hoće li se isti glumci pojaviti i u drugoj sezoni. Prema Deadlineu, ova će serija ostvariti veliku popularnost, a u svakoj sezoni bit će predstavljeni drugi likovi.

Uz Glovera i Erskine u prvoj sezoni pojavile su se brojne zvijezde, kao Alexander Skarsgard, John Turturro, Sarah Paulson, Ron Perlman.