epa06055277 British actor and cast member Tom Holland strikes a Spider-Man pose as he arrives for the movie premiere of 'Spider-Man: Homecoming' at the TCL Chinese Theatre in Hollywood, California, USA, 28 June 2017. The movie will open in US theaters on 07 July 2017. EPA/MIKE NELSON------MOZAIK, 2 stupca
EPA
18.10.2024., 19:27
OBRADOVAO OBOŽAVATELJE

U pripremi Spider-Man 4, Tom Holland i Zendaya su pročitali scenarij

Tom Holland novim je otkrićem izazvao uzbuđenje kod mnogih fanova popularne Spider-Man franšize.

Naime, glumac se s Richom Rollom upustio u opširan razgovor, u najnovijoj epizodi Rollovog tjednog podcasta, gdje je otkrio da su on i njegova djevojka/kolegica iz franšize Spider-Mana, Zendaya, pročitali rani nacrt četvrtog filma.

,,Imamo kreativu i prijedlog i nacrt, što je izvrsno – potrebno je još posla, ali pisci rade sjajan posao“, rekao je Holland, te dodao:,,Pročitao sam ga prije tri tjedna. I stvarno je zapalio vatru u meni. Zendaya i ja smo sjeli i čitali ga zajedno. I ponekad smo skakutali po dnevnoj sobi. Kao, ‘Ovo je pravi film vrijedan poštovanja fanova.'”

,,Postoji nekoliko stvari koje moramo shvatiti prije nego što to stvarno pokrenemo, ali to je uzbudljivo. I stvarno sam, jako uzbuđen zbog toga“, dodao je u razgovoru, koji je također bio usredotočen na njegovu novu liniju bezalkoholnog piva, Bero.

I dok Holland nije dao nikakve detalje o radnji četvrtog filma — koji bi došao nakon Spider-Man: Povratak kući (2017), Spider-Man: Daleko od doma (2019) i Spider-Man: Nema puta kući (2021), razmišljao je o tome kako bi se uklopio u Marvelov kinematografski svemir.

,,Očito, jedna od stvari koje treba imati na umu kod Marvela je da je vaš film mali kotačić u velikom stroju“, objasnio je, dodavši:,,A taj stroj mora nastaviti raditi, a vi morate biti sigurni da se možete uklopiti u tu vremensku liniju u pravo vrijeme kako biste imali koristi od šire slike.”

,,Dakle, to je jedan od izazova s ​​kojima se suočavamo”, nastavio je gluma, pa zaključio:,,A vrijeme u kojem to trebamo učiniti je težak zadatak, ali definitivno ostvariv uz fantastične nove ljude koje sada radimo na tome.”

Podsjetimo, Holland se prvi put pojavio u MCU-u kao Peter Parker/Spider-Man u Captain America: Civil War iz 2016., prije nego što je predvodio spomenuta tri samostalna filma. Također je glumio obožavateljima omiljenog tinejdžerskog superheroja u  Avengers: Infinity War  (2018) i njegovom nastavku iz 2019,  Avengers: Endgame.

Holland je prethodno govorio o budućnosti sage o Spider-Manu s Deadlineom u travnju, tijekom trećeg godišnjeg  Sands International Film Festivala u St Andrewsu u Škotskoj.

,,Imamo najbolje u poslu koji rade prema bilo kojoj priči. Ali dok ga ne provalimo, imamo nasljeđe koje treba zaštititi,” istaknuo je o potencijalnom četvrtom filmu nakon No Way Home, koji je opisao kao “tako poseban na toliko mnogo načina da se moramo pobrinuti da učinimo pravu stvar.”