Stanley Tucci: U potrazi za Italijom

Stanley Tucci

13.10.2024., 15:35
GLUMAC PRIZNAO U INTERVJUU ZA “PEOPLE”

Tucci bi bio sretan kad bi se snimio nastavak filma “Vrag nosi Pradu”

Stanley Tucci spreman je ponoviti svoju ulogu u filmu "Vrag nosi Pradu". U razgovoru za "People" progovorio je o ponovnoj ulozi umjetničkog direktora Nigela Kiplinga, nakon što je ranije ove godine objavljeno da je navodno u razvoju nastavak filma iz 2006.

- Ako se to dogodi, mogu samo reći da ću biti sretan - rekao je glumac.

“Vrag nosi Pradu" temeljio se na knjizi Lauren Weisberger i prati Andy Sachs (Anne Hathaway), nedavno diplomiranu djevojku koja želi nastaviti karijeru u novinarstvu. Nakon što je dobila ulogu mlađe asistentice za Mirandu Priestly (Meryl Streep), glavnu urednicu "Runwaya", Andy se bori da ispuni zahtjeve svog posla dok održava vezu sa svojim dečkom i kolegama, uključujući Emily (Emily Blunt) i Tuccijevog Nigela. Radnja filma "Vrag nosi Pradu 2" pratila bi Priestly, koja je još uvijek voditeljica "Runwaya", dok se uči snalaziti u digitalnoj industriji. Film bi potencijalno mogao pratiti radnju nastavka knjige, "Osveta nosi Pradu: Vrag se vraća" iz 2013.

- Snimio sam mnogo filmova - vjerojatno gotovo sto - i ne znam ni sam koliko televizijskih epizoda, ali to iskustvo bilo je jedno od najvećih koje sam imao. Bila je to savršena kombinacija ljudi, od redatelja Davida [Frankela] preko Meryl do Annie i Emily, koja je sada moja šogorica - kaže Tucci.