pjevač ToMa
FRANJO MATKOVIĆ
9.10.2024., 15:06
PRVI SOLISTIČKI KONCERT U ZAGREBU

ToMine gošće bit će Nika i Franka

Mladi glazbenik ToMa u punom je jeku priprema za svoj prvi veliki solistički koncert u Zagrebu, koji će se održati 7. studenoga u klubu Peti Kupe. Interes za ovaj događaj je velik, što potvrđuje i činjenica da je mjesec dana prije koncerta prodano već više od pola kapaciteta prostora.
- Doista mi se ove godine dešavaju predivne stvari. Nisam očekivao da će moja pjesma "Kriva procjena" u tako kratkom roku biti jedna od najtraženijih u Hrvatskoj, a i jedna od najemitiranijih. Još više me ovi uspjesi vesele jer se sve događa uoči meni zasigurno najvažnijeg datuma u karijeri, 7. studenoga i koncerta u zagrebačkom Petom Kupeu - izjavio je ToMa te s oduševljenjem najavio i svoje posebne gošće.


- Neizmjerno mi je drago što za Peti Kupe mogu najaviti moje dvije posebne gošće, talentiranu kantautoricu Niku Turković te predivnu Franku Batelić, koja će mi se na pozornici pridružiti u izvedbi našeg dueta “Da opet nađem te”. Pozvao sam i gudački kvartet “White Quartet”, koji će svojim posebno pripremljenim aranžmanom pojačati zvučnu sliku te večeri. Ništa ne prepuštam slučaju, jedva čekam da iziđem pred zagrebačku publiku - dodaje glazbenik.