Al Pacino
PIXSELL
9.10.2024., 17:04
OSTAJU PRIJATELJI

Al Pacino prekinuo vezu s 54 godine mlađom djevojkom

Hollywoodska legenda Al Pacino i njegova djevojka Noor Alfallah, koja je od njega mlađa 54 godine, navodno su se razišli nakon kratke, ali vrlo javne veze.

Unatoč kraju njihove romantične veze, njih dvoje nastavljaju održavati jaku vezu kao suroditelji, kako je spomenuto u izvješću MSN-a.

Pacino, poznat po svojim kultnim ulogama u filmovima kao što su Kum i Lice s ožiljkom, nedavno se pozabavio špekulacijama oko svoje veze s Alfallahom. Kad su ga u nedavnom intervjuu za People upitali je li trenutno u romantičnoj vezi, glumac je odgovorio: “Ne, imam prijateljstvo.”

Ova jednostavna, ali znakovita izjava razjasnila je trenutni status između para, potvrđujući kraj njihove romantične veze.

Unatoč razlazu, Pacino i Alfallah i dalje su bliski, s primarnim fokusom na zajedničko roditeljstvo svog sina, prema mediju. Glumčev predstavnik naglasio je da su njih dvoje već godinama dobri prijatelji i da će nastaviti zajedno odgajati Romana.

Podsjećamo, Roman je Pacinovo četvrto dijete. Pacino, koji nikada nije bio u braku, ima i troje starije djece iz prethodnih veza. Njegovo prvo dijete, Julie Marie rođeno je iz veze s Jan Tarrant, dok su njegovi blizanci Anton i Olivia iz veze s glumicom Beverly D’Angelo.