pjevačica Noelle 2024

Ivana Crnković "Noelle"

PROMO
7.10.2024., 14:18
SPOT ZA VRIJEME “WORLD OF DANCE-a”

Noelle objavila video “Bez tebe sam sama” s kadrovima iz Los Angelesa

Svestrana je Noelle osječka kreativna sila koja je ljetos dospjela u Los Angeles sa svojom plesnom trupom, a od boravka sklopila videokolaž za novi singl "Bez tebe sam sama" po kojem njezin album prvijenac nosi ime "Sama".

R'n'B pjesma slatki je spoj melankolije i energije upakirane u modernu glazbenu produkciju. "Bez tebe sam sama" nije samo priča o ljubavi i gubitku nego i o unutarnjoj snazi i ponovnom otkrivanju sebe. Kroz snažne stihove i zarazni ritam Noelle prenosi osjećaj samoće i traganja za smislom nakon kraja ljubavi. Pjesmu prati i topao lyric video u animaciji njezina sugrađanina Davida Tadića, koji je potpisao i lyric video za pjesmu "Baby Baby" s kojom je nastupila na Dori 2024.

Nakon povratka iz Los Angelesa, gdje je njezin plesni studio Illusion predstavljao Hrvatsku i uspješno nastupio na svjetskom plesnom natjecanju "World of Dance", Noelle donosi novu svježinu i energiju u svoj rad. Ova mlada Osječanka nikada ne prestaje iznenađivati, a njezina posvećenost plesu i glazbi vodi je na nove visine. Noelle se iz Amerike vratila s potpuno novim vizijama i planovima za daljnji napredak svoje plesne i glazbene karijere. Inspirirana globalnim iskustvom hrabro kroči u nove izazove i hrabro spaja svoje dvije umjetničke strasti.

- Jako sam ponosna na svoj novi singl "Bez tebe sam sama", deveti zaredom s mog debitantskog albuma "Sama". Ova pjesma za mene znači duboku i intimnu emociju gubitka, ali i snagu pronalaženja sebe kroz teške trenutke. Nakon povratka iz Los Angelesa, gdje je moj plesni studio Illusion imao priliku predstavljati Hrvatsku i nastupiti na svjetskoj plesnoj sceni, osjećam novu inspiraciju i smjer u kojem želim razvijati svoju glazbenu i plesnu karijeru – rekla je Noelle.

Cijeli Noellin album “Sama” dostupan je na svim digitalnim servisima i na webshopu Menarta.