CARMEN ELECTRA

CARMEN ELECTRA

YouTube
3.10.2024., 09:58
ZVIJEZDA BAYWATCHA

Carmen Electra mučila se s izgovaranjem riječi, pa zabrinula obožavatelje

Glumica Carmen Electra, najpoznatija po ulozi u seriji "Baywatch", nedavno se pojavila u podcastu "The Skinny Confidential" s Lauryn Bosstick. Njezino se gostovanje poklopilo s 35. obljetnicom "Baywatcha", pa se, između ostalog, osvrnula i na dane svoje najveće slave. Međutim, mnogi su na društvenim mrežama primijetili kako se 52-godišnjakinja mučila s izgovaranjem riječi i komentirali su da se čudno ponašala.

- Djeluje kao da je toliko drogirana da jedva izgovara riječi. Ovo je bilo bolno slušati - napisao je jedan gledatelj, a izvor blizak Electri potvrdio je za Daily Mail da je njezino ponašanje posljedica nedavne borbe s COVID-om.

Glumica je progovorila o pritiscima s kojima se morala nositi u karijeri, a voditeljica ju je upitala je li se ikada osjećala pod pritiskom standarda ljepote koje je postavila serija koja ju je proslavila.

- Jesam, jer su mi uvijek govorili da moram smršavjeti - odgovorila je Electra te dodala da sad cijeni svoje tijelo točno onakvo kakvo je bilo dok je glumila u "Baywatchu": "Kad se prisjetim tog vremena, volim svoje tijelo i volim to što sam imala obline. Bio je to početak onih vremena u kojima su vam producenti mogli doći i reći: 'Moraš prestati jesti neke grickalice.' U tom sam trenutku to doista ozbiljno shvatila kao profesionalna plesačica, jer to je uvijek bilo urezano u moje misli dok sam odrastala."