Jura Stublić
PROMO
2.10.2024., 13:24
LEGENDARNA ROCK GRUPA

Jura & Film u Tvornici su 17. studenog

Jura Stublić & Film nastavljaju omiljenu jesensku tradiciju u Tvornici kulture. U nedjelju, 17. studenog, na koncertu "U ritmu muzike za ples" Jura & Film izvest će najveće hitove iz bogatog kataloga i održati promociju knjige nota "30 pjesama Jure Stublića".
- Grupa Film pod ravnanjem maestra Jure Stublića izvest će 17. 11. 2024. u Tvornici kulture operu "U ritmu muzike za ples", u dva čina i 26 slika, sastavljenu od njihovih najvećih hitova, kao tradicionalni jesenski koncert. Poznati dirigent, maestro Stublić, poziva osobito one koji nikad nisu bili na tim koncertima da dođu i sudjeluju u transcendentalnom iskustvu koje na krilima glazbe nadilazi stvarnost i preobražava ljude tako da se svjetlo ljubavi i nade u njima nikad ne ugasi - najavio je jedinstveni i neponovljivi Jura Stublić.
Već 22 godine Jura & Film na tradicionalnom koncertu sa zagrebačkom publikom slave glazbu, ritam i ples, a ovogodišnji će nastup biti poseban. Veliko iznenađenje koje su Jura i Film pripremili publici ovog studenog bit će promocija knjige nota "30 pjesama Jure Stublića" u izdanju Hrvatskog društva skladatelja. Notna je knjižica namijenjena svima koji Jurine pjesme ne žele samo slušati nego i svirati i pjevati.
Jura i Film u Tvornici kulture održali su, ali i rasprodali, rekordan broj koncerata. Na njihovim su posebnim nastupima bili desetci tisuća ljudi. Jurini su stihovi odgojili i oblikovali generacije, a glazba grupe Film ima posebnu moć i sredstvo je prenošenja ljubavi. Jura Stublić jedan je od najvećih autora i glazbenika s naših prostora, a svojim će hitovima kao što su “Zamisli život u ritmu muzike za ples”, “Srce na cesti”, “Moderna djevojka”, “Sjećam se prvog poljupca” i “Pjevajmo do zore” ponovno ujediniti zagrebačku publiku. Ulaznice za koncert mogu se kupiti na platformi CoreEvent i na blagajni Tvornice.