Joker: Ludilo u dvoje
PROMO
2.10.2024., 13:47
NASTAVAK VELIKOG HITA IZ 2019. GODINE

“Joker: Ludilo u dvoje” je u kinima

Oscarom nagrađeni Joaquin Phoenix vraća se ulozi Arthura Flecka, poznatijeg kao Joker, a famozna dobitnica Oscara Lady Gaga transformira u očaravajuću Harley Quinn u glamuroznom ludilu nastavka kultnog psihološkog trilera studija Warner Bros. iz 2019. godine. Scenarij su ponovno potpisali Todd Phillips i Scott Silver, koji su radili i na originalnom filmu, koji je zaradio više od milijardu dolara na svjetskim kinoblagajnama i sve donedavno bio film s najvećom zaradom u kategoriji R.

Film "Joker:Ludilo u dvoje" u napetoj i emotivnoj priči ponovno nas vodi u mračne hodnike bolnice Arkham State, gdje se Arthur Fleck suočava s novim izazovima i ulogama. Dok se u pozadini čuje melodična glazba, Phoenix i Gaga oživljavaju svoj odnos u strastvenim scenama, a Brendan Gleeson u svojoj ulozi čuva tajne Arkhamova svijeta.

- Nismo željeli napraviti nastavak koji je samo ponavljanje prvog filma. Joaquin nikada ne bi izabrao lakši put. Ako bi ikad napravio nastavak, htio je da bude jednako intenzivan kao i prvi film - kaže Phillips. Njihova ambicija da predstave drukčiju priču, koja odražava promjene u svijetu, posebno u vremenu postpandemije, osjeća se u svakom kadru.

Film predstavlja i nova lica, kao što su Brendan Gleeson ("The Banshees of Inisherin"), Catherine Keener, Harry Lawtey, Jacob Lofland, Steve Coogan i Ken Leung. Svi oni donose posebnu dinamiku i kompleksnost u priču o ljubavi i ludilu. Uz povratak Zazie Beetz kao Sophie Dumond, fanovi će imati priliku ponovno vidjeti i Sharon Washington i Leigh Gill u njihovim ulogama.

Očekivanja su zaista visoka, s obzirom na to da je originalni film "Joker" iz 2019. izazvao veliku kontroverzu, uz iznimnu medijsku kampanju. Osim komercijalnog uspjeha film je ostvario i velik broj priznanja na dodjelama nagrada, uključujući 11 nominacija za Oscara, među kojima se ističe ona za najbolji film i najbolju glavnu mušku ulogu, koja je na kraju pripala Joaquinu Phoenixu.

“Joker: Ludilo u dvoje" u hrvatska je kina stigao u distribuciji Blitza. Ovaj naslov možete pogledati i u premium kinoformatima kao što su ScreenX, 4DX, Gold Class i IMAX kako biste uživali u maestralnoj glumi, izuzetnom zvuku i veličanstvenim scenama. Pripremite se za putovanje kroz mračne kutke uma i strastvene odnose, jer "Joker: Ludilo u dvoje" jamči nezaboravno filmsko iskustvo.