Grupa Tragovi
STJEPAN DOLENEC
2.10.2024., 09:19
POTPISALI UGOVOR S HIT RECORDS-om

Grupa Tragovi izdala baladu "Bez tebe"

Svježom energijom ulazimo u novo poglavlje našeg glazbenog puta kojim smo krenuli da bi ostavili trag - poručili su dečki

Za dečke iz grupe Tragovi došlo je vrijeme za nešto novo! Postali su dio glazbene obitelji diskografske kuće Hit Records, a početak suradnje obilježili su novom, netipičnom baladom kako sami kažu, "Bez tebe". Prošle su dvije godine od posljednjeg singla kojim su dečki završili svoj album prvijenac "Na staroj adresi", a sad će publika imati prilike čuti što su to "kuhali u svojoj glazbenoj radionici" za to vrijeme i više od toga.

- U međuvremenu nismo mirovali, autorski smo se aktivirali, radili na novim pjesmama, te sada lovimo zalet, a svježom energijom ulazimo u novo poglavlje našeg glazbenog puta kojim smo krenuli da bi ostavili trag - poručili su dečki

Deset godina postojanja, album na kojem su uspješnice "Sve na ljubav miriše", "Malena", "Ružmarin", "Srce na dlanu", "Nota života", i mnoge druge, samo su mali dio onoga što su Tragovi do sada ostavili iza sebe na glazbenoj sceni, a vjerujemo da će isto tako i nova glazbena priča "Bez tebe" biti prepoznata i pronaći svoje mjesto kod publike.

Posebnost "Bez tebe" koju možete slušati na digitalnim servisima Spotify, Deezer, Apple Music, Amazon, Tidal - https://bfan.link/bez-tebe-, je ta da upravo članovi benda autorski stoje iza nje. Tako je glazba, aranžman i produkcija djelo Dominika Šikuleca, dok je tekst napisao frontmen Mihael Bogčev.

- Ujedno bismo najavili i lagane promjene u stilu, produkciji i samom pristupu stvaranja naše glazbe. Želja nam je poigrati se s aranžmanima i pokušati još više približiti publici, a isto tako veselimo se svemu što je ispred nas i s nestrpljenjem čekamo da čujete sve što vam pripremamo! Do tada uživajte u novoj pjesmi "Bez tebe", kao i video spotu, čiju režiju potpisuje Dario Lepoglavec, sa kojim smo imali prilike već surađivati - za kraj su otkrili Tragovi.