MAJA MIRT
1.10.2024., 15:17
KONCERTNA SEZONA U DVORANI “FRANJO KREŽMA”

Predin, Večer sevdalinki i Ibrica

Stigle su najave koncerata u novoj Dvorani "Franjo Krežma" u Kulturnom centru. Tako će 19. listopada u 20 sati biti koncert "Zoran pjeva Arsena", Zorana Predina & Django group. Organizator je KC Osijek, a ulaznice po cijeni od 20 eura mogu se kupiti online na core-event.co ili na blagajni KC-a od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.

Potom 6. studenoga u dvoranu stiže koncert "Večer sevdalinki", u 20 sati, koji organizira Music Time, a ulaznice su u prodaji online na eventim.hr. Na pozornici će ove godine zablistati Dragan Stojković Bosanac, Hari Mata Hari, Alma Subašić, Aleksandra Stojković Džidža, Azra Husarkić, Esad Kovačević, Sidik Šabanović, Antonija Batinić, Amel Ćurić i Eldin Huseinbegović. Prati ih Orkestar Dinka Mujanovića.

- Već 19 godina ovaj projekt donosi publici jedinstvenu emociju, izraženu kroz glazbu, ljubav i čežnju. Ponosni smo što je prepoznat kao simbol očuvanja sevdaha, a publika nam već godinama dokazuje svoju vjernost rasprodanim dvoranama. Od prošle godine projekt se proširio i na Osijek te je bio izuzetno dobro prihvaćen. Posebno smo sretni što je i osječka publika prigrlila ovaj događaj, čime nastavljamo širiti ljubav prema ovoj glazbenoj tradiciji - izjavio je producent i autor projekta Tomislav Kašljević.

Ibrica Jusić će svoj obljetnički koncert u osječkoj dvorani održati 20. prosinca, organizator je KC, a ulaznice po cijeni od 20 eura mogu se kupiti online na core-event.co ili na blagajni KC-a od ponedjeljka do petka od 8 do 16 sati.