Aerial Harmony (Anja i Miran)

Aerial Harmony (Anja i Miran)

promo
27.9.2024., 07:07
U NEDJELJU POČINJE NOVA SEZONA “SUPERTALENTA”

Zlatni gumbovi i velika pozornica su spremni

Deset zabavnih točaka koje ne smijete propustiti

Nova sezona “Supertalenta” Nove TV počinje u nedjelju u 20.15, a prva audicijska epizoda donosi deset zabavnih točaka koje ne smijete propustiti! Članovi žirija Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić najavljuju da gledatelji ove godine od kandidata, ali i njih samih, mogu očekivati svašta.

Tijekom audicija žiri je imao prilike vidjeti čak 150 pojedinačnih i grupnih nastupa, no u polufinalu ima mjesta za samo 30 najboljih točaka. Velika pozornica i zlatni gumbi su spremni, a koji će ih kandidati osvojiti, doznat ćemo tijekom devet audicijskih epizoda. Svaki član žirija na raspolaganju ima jedan zlatni gumb koji će stisnuti kandidatu koji ga na audicijama najviše oduševi, a jedan zlatni gumb dodijelit će i voditeljski dvojac – Igor Mešin i Frano Ridjan – koji poručuju da zabave nedjeljama navečer neće nedostajati.

Prvu epizodu jedanaeste sezone otvorit će Meri Toskić, mlada akrobatkinja, koja će se bez trunke straha vinuti u visine studija. Za nastavak akrobatskih vratolomija pobrinut će se Anja i Miran, koji nastupaju pod nazivom Aerial Harmony, a njihova je ljubav prema akrobaciji i plesu prerasla u ljubavni odnos, što će pokazati i u svom nastupu. Nakon njihove plesne točke s elementima akrobacije, na pozornici će se pojaviti Japanac Tonikaku, koji će zaokupiti pažnju žirija i publike svojim neobičnim talentom.

- Svi u Japanu znaju za mene. Ovakvu točku ne radi nitko osim mene. Mislim da Hrvati još nisu vidjeli ništa slično ovome i da će im se svidjeti - poručuje Tonikaku.

Pod reflektore će stati i Eva Obad sa svojom četveronožnom prijateljicom, odnosno psom Burom. Umijeće pjevanja pokazat će Paško Bradarić Šlujo i Stevan Lakatoš, koji je na društvenim mrežama stekao popularnost obradama poznatih svjetskih hitova na harmonici. Za dozu iznenađenja pobrinut će se IT-jevac Matija Hanževački, koji će svoj tajanstveni hobi predstaviti javnosti, a kandidat Matija Petrić predstavit će se pjevačkom točkom.