Igor Delač 2024.
SOLARIS MEDIA
24.9.2024., 13:34
NOVI SINGL OSJEČKOG GLAZBENIKA

Pjeva o gubitku ljubavi i prolaznosti vremena, s retroprizvukom 1980-ih

Nakon niza izuzetno uspješnih singlova koji su redom osvajali vrhove radijskih top-lista, poznati glazbenik Igor Delač objavio je svoj novi singl "Godine prolaze". Ova radiofonična emotivna pjesma istražuje temu gubitka ljubavi i prolaznosti, a retrozvuk inspiriran glazbom 1980-ih prikazuje Delača u potpuno novom svjetlu.

Njegov prepoznatljiv, moćan glas i iznimna vokalna izvedba još jednom potvrđuju njegov status jednog od vodećih izvođača domaće glazbene scene. Pjesmu potpisuje Igorov provjereni autorsko-producentski tim Hit Factory, koji stoji iza svih njegovih dosadašnjih uspješnica. Moderni aranžmani i vrhunska glazbena produkcija za koju je zaslužan mladi i iznimno talentirani producent Ivan Zečić, osigurali su da Delačevi singlovi neprestano osvajaju top-ljestvice i, što je najvažnije, srca brojne publike. Pjesma "Godine prolaze" evocira nostalgične uspomene i snažno utjelovljuje osjećaje gubitka i spoznaju prolaznosti vremena te nemogućnosti povratka na staro. Ova emotivna pjesma slušateljima donosi duboku osobnu priču o ljubavi i ranama iz prošlosti koje vrijeme ne može izliječiti. Gotovo svatko od nas nosi u sebi sjećanje na neki gubitak – bilo da je riječ o ljubavi, prijateljstvu ili dragim osobama. Vjerujemo da će pjesma "Godine prolaze" dirnuti u srce brojne slušatelje koji će se u njoj pronaći ili s njom poistovjetiti.

- Retroprizvuk 1980-ih savršeno se uklapa u priču pjesme o ljubavi koja ostaje snažna i nezaboravljena unatoč proteku godina. Željeli smo prikazati i istaknuti univerzalne emocije koje svi nosimo, dok nas glazba vraća u neka prošla, ali još uvijek živa vremena. Radi se o osjećajima koji nas prate kroz život – sjećanju na nekoga tko je otišao, koji više nije s nama, ali zauvijek ostaje u našem srcu i mislima. Bez obzira na to je li riječ o gubitku ljubavi, prijateljstva ili drage osobe, pjesma naglašava da vrijeme ipak ne može izliječiti sve rane. Neke ljubavi ili osobe jednostavno ostaju neizbrisive. Pjesma "Godine prolaze" za mene ima posebnu težinu. U nju sam ugradio svoje najdublje iskrene emocije - istaknuo je Delač.

Pjesma je dostupna na svim digitalnim platformama. Prateći videospot u režiji Zdravka Valentina, uz kombinaciju crno-bijelih i kadrova u boji, dodatno pojačava i dočarava emotivnu dubinu i dramatiku pjesme.