Vlatka Kopić - Tena 2024.

Vlatka Kopić - Tena 

Bojan Molnar
18.9.2024., 19:25
VLATKA KOPIĆ TENA

Spot za pjesmu “Tvoja sjena” snimljen je u Donjem Miholjcu

Nova pjesma "Tvoja sjena" poznate pjevačica tamburaške glazbe Vlatke Kopić Tene, koju je publika već na samom njezinu ulasku u radijski eter prepoznala i prihvatila, dobila je i svoj videospot. Premijera spota održana je u požeškoj Gradskoj knjižnici uoči festivala Zlatne žice Slavonije.
- Kako je Požega mjesto mojih prvih glazbenih koraka, odlučila sam u dogovoru s direkcijom festivala da je to idealno mjesto i trenutak za premijeru novog spota, na koji sam izuzetno ponosna. Spot je sniman u dvorcu Mailath u Donjem Miholjcu, a snimala ga je ekipa iz Efekt medije na čelu s Bojanom Molnarom, koji je napravio izvrstan posao. Sam dvorac zbog svoje ljepote neiscrpna je inspiracija mnogim redateljima i autorima, pa sam ga u dogovoru s mojim timom i odabrala kao lokaciju snimanja ovog videa. Spot odiše jednostavnošću i u fokus stavlja pjesmu, kako bi što bolje došla do srca slušatelja - rekla nam je Vlatka Kopić Tena.
Tekst za pjesmu potpisuje Željko Krznarić, glazbu Aleksandar Homoky, a za aranžman i produkciju zaslužan je dugogodišnji suradnik Željko Nikolin.