show Supertalent 2024.
NOVA TV
12.9.2024., 14:47
MAJA ŠUPUT I DAVOR BILMAN

Jedva čekamo novu sezonu “Supertalenta”

Članovi žirija šoua "Supertalent" Nove TV odbrojavaju dane do početka emitiranja 11. sezone. Davor Bilman, Maja Šuput, Fabijan Pavao Medvešek i Martina Tomčić ne skrivaju da su prije svake nove sezone prisutni neizvjesnost i veselje.

– Prije početka snimanja uvijek smo jako uzbuđeni. Ne znamo što nas čeka i ne znamo koliko su se drugi članovi žirija promijenili, pa onda ne znamo ni kako ćemo se slagati ove sezone. Želimo ono najbolje za publiku, za nas same i naravno za kandidate, pa je uzbuđenje na nivou - objašnjava Šuput.

Žiri je na snimanjima već upoznao nove kandidate i svjedočio njihovim nastupima, a gledateljima najavljuju sezonu prepunu zabave, iznenađenja i šokantnih trenutaka.

– Audicije su krenule kao potočić, a pretvorile su se u bujicu. Osjećam se neopisivo i jedva čekam da krene sezona da gledatelji mogu vidjeti ono što smo mi vidjeli, čuli i osjetili - svim osjetilima - otkriva Bilman.

– Prema onome što sam vidjela na audicijama, krenuli smo stepenicu dalje. Definitivno sam vidjela neke talente koji dosad nisu dolazili u našu emisiju, što me jako veseli - dodaje Šuput.

Najboljim natjecateljima žiri će dodijeliti zlatni gumb, odnosno direktnu ulaznicu u polufinale. No, koji će kandidati toliko impresionirati žiri, tek ćemo doznati.

– Da bi kandidat dobio zlatni gumb, mora biti potpuno drukčiji od drugih, mora biti poseban i imati nešto specijalno – definitivno mora odskakati od drugih - objasnila je Šuput.

– Za mene je supertalent kada te netko doista uspije nasmijati tako da se smiješ cijelim tijelom i svim organima - dodaje Bilman.