Orlando Bloom

Orlando Bloom

INSTAGRAM
11.9.2024., 12:48
ORLANDO BLOOM

Mislio je da će umrijeti zbog gubitka kilograma

Orlando Bloom podijelio je iskustvo o radu na novom trileru "The Cut", koji je premijerno prikazan u Torontu. Glumac je otkrio da je tijekom snimanja mislio da će umrijeti zbog ekstremnog gubitka kilograma koji je njegova uloga zahtijevala.

- Bio sam neprestano gladan. Posljednja tri tjedna u Londonu, prije početka snimanja, hranio sam se isključivo tunom i krastavcima - rekao je Bloom.

Njegova nutricionistica propisala mu je strogu dijetu osmišljenu da ga iscrpi kako bi 47-godišnji glumac započeo snimanje s minimalnom tjelesnom težinom. Tijekom snimanja Bloom je postupno dobivao na težini. Također je naglasio da je njegova drastična fizička transformacija šokirala njegovu partnericu Katy Perry, koja je bila "potpuno uznemirena". Bloom je dodao da je Perry plakala nakon što je pogledala film: "Bila je uz mene dok sam prolazio kroz sve to, zajedno s djecom. Bilo je teško za obitelj."

Britanski psihološki triler "The Cut", čiju režiju potpisuje Sean Ellis, prati priču o umirovljenom boksaču koji se želi vratiti u ring, čak i pod cijenu vlastitog života. Osim Blooma uloge imaju i Caitríona Balfe, John Turturro, Ed Kear, Clare Dunne, Oliver Trevena, James Wright, Danielle Lewis, Andonis Anthony i drugi.