Vlado Kalember i Srebrna krila - "Rođendan"
Promo
6.9.2024., 18:05
“ROĐENDAN” UZ RETROSPOT

Duh proslave, prijateljstva i radosti

Vlado Kalember, u suradnji s legendarnim Srebrnim krilima, objavljuje "Rođendan", drugi singl s nedavno objavljenog studijskog albuma "Opasno je ljubit ženu".
Ta vesela i melodijom zarazna pjesma savršeno obuhvaća duh proslave, prijateljstva i radosti koju donosi svaki rođendan, a stiže i uz zabavan spot u retrostilu pod redateljskom palicom Marka Erlića. Melodija koja se lako uvuče pod kožu, spojena s Kalemberovim prepoznatljivim vokalom i harmoničnim zvukom Srebrnih krila, čini "Rođendan" pravim festivalom zvuka koji poziva na ples i veselje. Za novi singl, koji će zasigurno postati omiljena pjesma na brojnim rođendanima, glazbene legende ugostile su i dva svoja prijatelja - Mladena Zaplatića na vokalu i Denisa Voćaneca na vokalu i harmonici.
- Napokon je došlo vrijeme za našu rođendansku pjesmu, koja slavi sve ono što volimo - ljubav, prijateljstvo i najljepše trenutke koje dijelimo s najdražima. Dok smo radili na njoj, željeli smo da svi osjete taj poseban duh koji dolazi s proslavom rođendana, odnosno trenutke iznenađenja, radosti i, naravno, odličnu glazbu. Uživajte u slavljeničkoj atmosferi i neka svaki dan bude vaš rođendan!" poručuju Kalember i Srebrna krila.