"U DOBRU I ZLU" predstavljanje serije Nove TV
PRESS
6.9.2024., 10:00
NOVA TV

Dramska serija ‘’U dobru i zlu’’: Prvi kadrovi oduševili sve prisutne

Samo nekoliko dana ostalo je do početka emitiranja nove dramske serije Nove TV ''U dobru i zlu'', a glumačka ekipa, članovi produkcije te brojni predstavnici medija imali su jedinstvenu priliku pogledati prvu epizodu, dobivši tako savršen uvod u ono što mnogi već sada nazivaju najuzbudljivijim televizijskim projektom godine.

U seriji "U dobru i zlu" gledatelji će imati priliku pratiti složenu priču o Veljku Srići (Filip Juričić), čovjeku koji balansira između dvije obitelji i suočava se s posljedicama svog dvostrukog života. Jedan od najjačih aduta serije svakako je i njezina vrhunska glumačka postava, koja okuplja neke od najcjenjenijih imena hrvatskog glumišta, ali i mlade nade koje će zasigurno postati nove zvijezde.

Sve prisutne oduševili su prvi kadrovi serije, a posebno ponosan bio je Filip Juričić, koji je nakon projekcije kazao: ''Gledati seriju na velikom platnu, zajedno s ekipom i medijima, bilo je doista posebno iskustvo. Kad smo počeli raditi na ovom projektu, svi smo bili svjesni koliko je kompleksan i emotivan. Mislim da su prisutni mogli osjetiti s koliko strasti smo se trudili da sve to prenesemo na ekran."

Mirna Medaković Stepinac, koja igra Marinu Sriću, Veljkovu suprugu iz Sarajeva, također je podijelila svoje oduševljenje viđenim: "Moram priznati da me projekcija prve epizode potpuno oduševila. Uvjerena sam da će i naša publika pred malim ekranima biti zadovoljna, a to je zapravo i najvažnije!''

Gosti su uživali u premijernom prikazivanju prve epizode serije u luksuznom okruženju kinodvorane, gdje su mogli doživjeti intenzitet i ljepotu serije u punom sjaju. Nakon projekcije uslijedilo je druženje, gdje su prisutni imali priliku razgovarati s glumcima i članovima produkcijskog tima.

- Gledatelje očekuje intrigantna i neobična, ali vrlo životna priča koja će ih emotivno uvući. Posebno su zanimljivi likovi, među kojima nema savršenih, tipičnih pozitivaca i baš to ih čini vrlo ljudskima, lako ih je razumjeti i zavoljeti. Pisati priču na temelju stvarnih događaja u određenoj je mjeri izazovno, ali prije svega nadahnjujuće i osvježavajuće. Mnogo toga je, naravno, trebalo mijenjati, ali samo zato što je stvarni život mnogo kaotičniji i začudniji od fikcije. Ukratko - bilo je užitak! - izjavila je autorica projekta Nataša Buljan.

Inspirirana istinitim događajem, serija "U dobru i zlu" nosi sa sobom snažne poruke i teme koje će rezonirati s publikom, a u sve to gledatelji će se moći uvjeriti u ponedjeljak, 9. rujna, od 21.15 na Novoj TV.