Lu Dedić

Lu Dedić

Filip Kovačević
4.9.2024., 18:00
OTKRILA NJEŽNU, ALI MOĆNU STRANU

Lu Dedić predstavlja singl “Iluzija”

Mlada glazbenica Lu Dedić predstavlja novu pjesmu "Iluzija". Ovo je već peti singl kojim Lu nastavlja graditi svoj glazbeni put i stil, a u kojem, baš kao i u prethodnima, njeguje moderan pop-zvuk.
Iza glazbe, teksta i aranžmana stoji autor i producent Silvio Pasarić, s kojim je Lu kliknula na prvu. Pjesma je upotpunjena lyric videom u produkciji CroRec Video, koji savršeno prenosi atmosferu i emocije pjesme, omogućujući slušateljima da se još dublje povežu s njezinim riječima i melodijom.
Odrasla u obitelji velikih glazbenika Arsena Dedića, Gabi Novak i Matije Dedića, Lu je odmalena bila vezana uz glazbu, a odluka da će to biti i njezin životni put u njoj je dugo sazrijevala. Već prvi singlovi osigurali su joj i velike pozornice. "Zadnji sati ljeta" pjesma je koja je označila njezin prvi javni nastup u ZeKaeMu uz oca Matiju Dedića, a s pjesmom "Plavi leptir" nastupila je ove godine na Dori. Pjesme "Prava stvar" i "Mijenjam se" osigurale su joj mjesta i na radijskim listama, a ovo ljeto ispunila je brojnim koncertima.
Pjesmom “Iluzija” Lu Dedić otkriva svoju nježnu, ali moćnu stranu i na korak je bliže objavi svog prvog albuma.