Brkovi 2024

Brkovi 2024

PROMO
3.9.2024., 14:27
Brkovi slave 20 godina karijere

Veliki koncert na zagrebačkoj Šalati 7. rujna

Brkovi će proslaviti 20 godina karijere na stadionu Šalata u subotu, 7. rujna, a za kraj velike rođendanske turneje bend donosi najveće hitove. Na jedan od koncerata toura stiže publika iz svih djelova Hrvatske i ukupno 17 država, kako iz susjedstva tako i iz cijele Europe. U prodaji je, preko sustava Eventim, ostalo još samo 20 posto kapaciteta stadiona.

Zagrebačka punk folk wellness petorka cjelovečernjim koncertom obilježit će dva desetljeća nepredvidljivog i divljeg glazbenog puta. Kao nezaustavljiva live mašina, koju čine Shamso69, Tomac, Šarac, Talentino i Torbica, bend na Šalatu donosi opasnu set-listu, sastavljenu od pjesama iz svih njegovih faza. Nastup na zagrebačkom stadionu Šalata kulminacija je duge obljetničke turneje po regiji, kojom su Brkovi dokazali da su i svirački i po popularnosti pri vrhu regionalne prve lige.

U dubokom undergroundu ukorijenjen punk folk bend Brkovi spojio je naizgled nespojivo, radeći to direktno i bez kočnica, a teško je bilo prije dva desetljeća zamisliti u što će se s godinama pretvoriti njihov glazbeni put. Godinama je bend neprestano svirao, snimao i objavljivao (besplatan download s njihova sitea zauvijek će biti diskografski princip), rastao kako u broju publike tako i broju godišnjih nastupa, a posljednjih sedam-osam godina postao nezamjenjiv headliner najvećih regionalnih festivala, kao i klupska atrakcija sa sve više nastupa izvan regije.