Alen Đuras novi spot
YOUTUBE
3.9.2024., 16:03
NOVA LJUBAVNA PJESMA

Alen Đuras zapjevao “Ostani uz njega”

Nakon predstavljanja na Dori s pjesmom “A Tamburitza Lullaby”, koja se plasirala na visoko peto mjesto i mjesecima nakon toga bila među najemitiranijim pjesmama u hrvatskom eteru, Alen Đuras objavljuje svoj drugi službeni singl - emotivnu baladu “Ostani uz njega”.

- Pjesma je nastala prije nekoliko mjeseci u boravku Jana Jakovljeva. Pričali smo o tome kako bismo mogli raditi zajedno i pisati pjesme te je jednostavno nakon nekoliko sati došla ideja za pjesmu. Jan je napisao tekst, a glazbu smo napravili zajedno. Što se tiče produkcije i masteringa, za to je zaslužan Mihovil Šoštarić (Lockroom), koji je unio u pjesmu jednu novu emociju i jako sam sretan što je bio dio ove pjesme. Pjesma govori o boli izgubljene ljubavi i govori o osjećaju izdaje i laži. Ona je na kraju izabrala drugog, a on je povrijeđen i više ne zna hoće li moći vjerovati drugoj ženi - rekao je Alen.

Emotivne, ljubavne kadrove u spotu Alen je snimio sa zaručnicom Anom-Klaudijom Štilinović pod redateljskom palicom Paule Tonković. Spot je snimao Hrvoje Banić.