glazbenik ToMa
Franjo Matković
27.8.2024., 14:21
TOMA IMA NOVU PJESMU I NAJAVIO KONCERT

Objavio novi energični singl “Kriva procjena”

ToMa, jedno od najistaknutijih i najperspektivnijh imena mlađe generacije na hrvatskoj glazbenoj sceni, nastavlja s velikim planovima. Nakon iznimno uspješne prve polovice 2024., koja je uključivala rasprodanu zagrebačku koncertnu promociju prvog albuma "Prevari me osjećaj", pobjedu na Zagrebačkom festivalu s pjesmom "Voljet ćeš opet" autora Aljoše Šerića, zapaženo sudjelovanje i finale u popularnom showu "Tvoje lice zvuči poznato", te uspjeh još uvijek aktualnog dueta s Frankom Batelić "Da opet nađem te" koji je pokorio radijski eter te u dva mjeseca zabilježio blizu pola milijuna pogleda na Youtube, ToMa ne pokazuje znakove usporavanja. Glazbu i tekst potpisuje sam ToMa.

- Bit ću iskren, jako se radujem čuti i vidjeti reakcije na novu pjesmu i spot koji me ponovno vraćaju na plesni podij. Već mjesecima publika zaziva nešto brže iz moje glazbene radionice i mislim da je sad pravo vrijeme za jednu takvu pjesmu - kaže ToMa. Za aranžman i produkciju ponovno je zaslužan Mihovil Šoštarić-Lockroom. Nastavak je to već uspješne suradnje koja je do sad iznjedrila hitove poput "193", "Prevari me osjećaj", "Unatrag" i "Dok si pored mene".

Novi singl prati video spot u režiji Filipa i Slađane Gržinčić s kojima je ToMa već imao prilike realizirati dva spota. Uz novi singl ToMa najavljuje i svoj prvi veliki samostalni koncert u Zagrebu koji će se održati 7. studenoga u zagrebačkom klubu Peti Kupe.