ustupljeno
23.8.2024., 17:08
U STROSSMAYEROVU PARKU

Izbor za Miss OBŽ-a održava se u Đakovu

U nedjelju, 25. kolovoza, u 20 sati na ljetnoj pozornici u Strossmayerovu perivoju u Đakovu održat će se Izbor za Miss Osječko-baranjske županije. Ove godine za laskavu titulu najljepše u toj slavonskoj županiji natječe se devet djevojaka.

Marina Andraković studentica je na Fakultetu agrobiotehničkih znanosti u Osijeku, Gabrijela Milić je iz Širokog Polja i studentica je Prehrambeno-tehnološkog fakulteta u Osijeku, Đakovčanka Petra Bulović pohađa istovremeno Ekonomsku i glazbenu školu - smjer klasičnog solo pjevanja, Đaovčanka Ivana Schreiner završila je srednju školu za fotografa, Valpovčanka Kasandra Javor prvostupnica je komunikologije, medija i novinarstva, Korina Tuksar dolazi iz Semeljaca i učenica je Srednje medicinske škole u Osijeku, Katarina Šlibar dolazi iz Belog Manastira i kozmetičarka je, Đakovčanka Lana Mišetić učenica je Srednje škole M. A: Relkovića u Slavonskom Brodu - smjer veterinarski tehničar, a Tihana Rašić učenica je Druge srednje škole u Belome Manastiru - također smjer veterinarski tehničar.

Podsjetimo, prošlogodišnja je Miss OBŽ-a, čiji je izbor također bio u Đakovu, Jasmina Medžiković iz Đakova.

Valeria Jacek, The Voice 2023.
HRT

Djevojka koja ponese titulu Miss Osječko-baranjske županije ima priliku natjecati se za Miss Hrvatske. Djevojke će imati tri izlaska, a u programu će nastupiti dvije mlade vokalne solistice - Valeria Jacek i Bernarda Bobovečki, koje su bile natjecateljice glazbenog showa The Voice. Iz Miss Hrvatske za Miss svijeta najavljuju kako pripremaju posebno iznenađenje na početku programa. Program će voditi Irena Ivkić i Davor Garić. Ulaz je slobodan.