Editors perform live in concertEditors perform live in concert at the O2 Academy"n"nFeaturing: Tom Smith"nWhere: Glasgow, Scotland, United Kingdom"nWhen: 18 Oct 2015"nCredit: Peter Kaminski/WENN.comTHC/ZJF/WENN/PIXSELL
PIXSELL
20.8.2024., 18:32
Nastupaju u Šibeniku

Intimni koncert The Editors za najveće fanove na tvrđavi sv. Mihovila

Britanska alter-rock grupa Editors s europskih pozornica stiže na intimni koncert za najveće fanove na šibensku Tvrđavu sv. Mihovila 26. kolovoza i donosi najveće hitove. Nakon mini turneje u UK-u s rasprodanim koncertima i nastupima po klubovima i arenama, Editors su se otisnuli na velike europske pozornice, a Sziget Festival i Montreux Jazz Festival samo su neke od njih.
Biografija benda ispunjena je globalnim hitovima i fantastično primljenim albumima. Uz rock-himne "Munich", "Smokers Outside The Hospital Doors", tu su i hvaljeni klasici "Violence", "Papillon", "Ocean Of Night", "Formaldehyde", kao i "The Weight of the World," "Sugar", "Hallelujah (So Low), "A Ton Of Love", "An End Has A Start" i "Black Gold" ili "The Racing Rats". Uz milijune prodanih ploča diljem svijeta, platinaste naklade albuma i redovito rasprodane turneje, Editors se konstantno dokazuju kao jedan od najvitalnijih i najpoznatijih otočkih bendova. Predvođen karizmatičnim Tomom Smithom, bend je poznat kao fantastični koncertni stroj.

Kao jedno od navećih stranih gostovanja, Editorsi će obilježiti sezonu na Sv. Mihovilu. I ovaj put pokazuju da su grupa koja se tijekom dva desetljeća impresivne karijere jako posvetila fanovima iz Hrvatske. Ulaznice su u prodaji po cijeni od 45 eura, a na dan koncerta stajat će 47 eura. Dostupne su na svim prodajnim mjestima Eventima i na www.eventim.hr.