09.02.2024., Zagreb - Dodjela nagrada Zlatni studio. Photo: Matija Habljak/PIXSELL
PIXSELL
18.8.2024., 19:00
PRVI SOLO KONCERT

Martin Kosovec: Drago mi je što vidim da imam toliku publiku

Pred punim Trgom Republike Hrvatske u Malom Lošinju Martin Kosovec je izveo svoj prvi samostalni koncert, od gotovo dva sata.

- Odradio sam prvi samostalni koncert, i to baš na Lošinju, što mi je nekako posebno drago, jer stvarno je bilo posebno lijepo i bilo je puno ljudi. Trebalo je trajati sat i pol, na kraju je potrajalo dva sata. I još je bilo skandiranja publike: "Hoćemo još, hoćemo još", ali ja sam već bio promukao i nisam mogao više - rekao je Kosovec i koncert nazvao "psihološkom stepenicom".

- Sva ova gostovanja, koncerti, nastupi koje sam odrađivao do sada bili su u sklopu nečega. Ništa do sada nije bilo moj samostalni koncert. Ovo je prvijenac i drago mi je jer to je jedna od najvažnijih stvari. Jako mi je drago što vidim da imam toliku publiku i da me toliko ljudi prati i sluša - poručio je Martin i osvrnuo se i na koncert u Veloj Luci posvećen Oliveru Dragojeviću.

- Vela Luka je priča za sebe. To je iskustvo koje treba doživjeti. A tako su mi i rekli kad su me zvali, tako da nisu ništa lagali. I prema tome imao sam očekivanja, ali su očekivanja ispunjena, čak i nadmašena. Tih nekoliko dana koje sam proveo dolje stvarno je bilo posebno. Od Oliverovih starih prijatelja pa do kolega s televizije s kojima sam si dobar... Pa smo se družili, išli na brod... Tako da nije to samo koncert. Cijelo putovanje tamo uz koncert daje kompletni doživljaj - kazao je Martin za kojeg nema godišnjeg odmora ove godine.

- Imam još koncerata za odraditi, a onda od devetog mjeseca malo ću napraviti pauzu. Ali to je zato što se radi na albumu i krećem na fakultet. Upisao sam VERN u Zagrebu, studij produkcije i režije - kazao je Kosovec, koji je početkom godine izdao prvi singl.