Hollywood couple Jennifer Lopez and Ben Affleck are house hunting in The Upper East Side in New York, NY, USA on March 30, 2024. Photo by Dylan Travis/ABACAPRESS.COM Photo: Dylan Travis/ABACA/ABACA
PIXSELL
9.8.2024., 17:15
NEMA POVRATKA

Jennifer Lopez i Ben Affleck: Biti će to najskuplji razvod dosad

Ono što je već nekoliko mjeseci javna tajna, službena objava razvoda između Jennifer Lopez i Bena Afflecka vrlo je blizu. Prema riječima prijatelja para koji je razgovarao za Page Six, brak je već neko vrijeme završen i, budući da su postigli napredak o uvjetima, sigurni su da nema povratka i da će se razvesti krajem ljeta. Bliski prijatelj para rekao je da su se 2022. oboje zanijeli nostalgijom i sumnjama koje su im preostale kad su raskinuli prve zaruke 2004.
- Uhvatili su ih u trenutku. Jennifer je željela ovo vjenčanje - haljine, prijateljice, sve ukrase - desetljećima - rekao je. Pretresli su sve nedovršeno od prije 20 i više godina. No sad sigurno znaju da nisu par za duge staze. Isti izvor navodi da bi razvod mogao biti "najsloženiji i najskuplji postupak dosad". Kako su oni jedan od najbogatijih parova zahvaljujući svojim uspjesima u glumi i izvan nje, posebno kada je riječ o Jennifer Lopez, razvod će vjerovatno biti skup. Pokrenuli su postupak podjele prihoda. Stavili su svoju vilu na Beverly Hillsu, vrijednu 68 milijuna dolara, na prodaju, kao i razna umjetnička djela koja su zajedno kupili.