Graham Norton Show - London EDITORIAL USE ONLY Tom Cruise during filming for the Graham Norton Show at BBC Studioworks 6 Television Centre, Wood Lane, London, to be aired on BBC One on Friday evening. Matt Crossick Photo: PA Images/PIXSELL
PIXSELL
6.8.2024., 18:26
IZNENAĐENJE ZA KRAJ

OI: Tom Cruise sudjeluje u zatvaranju

Tom Cruise trebao bi izvesti vratolomiju na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu 11. kolovoza, piše Variety. Thomas Jolly, umjetnički direktor ceremonija otvaranja i zatvaranja Olimpijskih igara u Parizu odabrao je filmsku zvijezdu kako bi ostavio jak dojam na zatvaranju priredbe 11. kolovoza. Glumac trenutno snima osmi nastavak franšize "Mission: Impossible" u Europi, a umjetnički direktor Igara Thomas Jolly želi upravo njega. Tom Cruise je dakako u Parizu i već je primijećen na više događaja na Olimpijskim igrama, uključujući žensku gimnastiku i plivanje.
Francuska stranica Sortir A Paris izvještava da su vidjeli Cruisea kako uvježbava svoju točku za ceremoniju u svibnju, na kojoj je niz Champs-Élysées vozio motocikl s pričvršćenom velikom zastavom, uz špekulacije da će on sudjelovati u službenoj primopredaji Igara u Los Angeles, koji će biti domaćin Ljetnih olimpijskih igara 2028. No službene potvrde s Cruiseve strane još uvijek nema.