Noel Erman, Mister Hrvatske 2024.

Noel Erman, Mister Hrvatske 2024.

Sebastian Kariko
26.7.2024., 17:09
Nogometaš postao maneken

Noel Erman priprema se za izbor Best Model of the Universe

Noel Erman iz Pule, član agencije Royal Models u Splitu, odlukom direkcije, odnosno Damira Puhalovića i Marije Vukašine, bivše predstavnice Hrvatske na Miss Turizma svijeta, odabran je za predstavnika Hrvatske za izbor Best Model of the Universe u Barceloni, 4. rujna.


- Kad sam bio mlađi, zvali su me da se bavim manekenstvom, ali nisam bio za to zainteresiran. Tada sam trenirao nogomet i bio sam sav u tome. No poslije su se stvari drukčije posložile, prijatelj mi je poslao s Instagrama screenshot poruke za casting u Zagrebu. Malo zbog znatiželje, a u međuvremenu sam prestao trenirati nogomet, krenuo sam i nakon razgovora s voditeljima, sve je nekako krenulo tim putem. Odradio sam kampanju za Ultra festival, reklamirao odjeću za sezonu te malo nakon toga zvali su me da predstavljam Hrvatsku u Barceloni za taj važan izbor. Uzbuđen sam, no i ako budem među prvih deset, u top deset, to bi bio izniman uspjeh za mene. No, kako god bude, za mene je već velika stvar sudjelovati, biti dio toga - veli Erman.

 

Uoči izbora, kaže, brine se o sebi, jede zdravo, njeguje lice, da izgleda što bolje za natječaj.
- Sad mi je drago da se bavim manekenstvom. Igrao sam nogomet za Banjole, Veli Vrh, Uljanik Medulin i labinski Rudar. Bilo je to lijepo razdoblje, puno sam naučio, stekao prijatelje, zanimljivo iskustvo, ali sada se vidim u manekenskim vodama. Sport mi je zasigurno pomogao za kondiciju i formu - ističe Noel.