DJ Desko, open air disco party u Suzi

DJ Desko

USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
25.7.2024., 18:32
U SUZI PRIPREMAJU NOVI TULUM

2. Open air festival “Disco party” u parku Galerije "Stari mlin"

Nakon što je prošlogodišnji, prvi i premijerni, "Disco party" open air festival održan u parku Galerije "STARI MLIN" Radionice keramike Asztalos u baranjskom mjestu Suza pobrao najbolje kritike brojnih posjetitelja najava ovogodišnjeg, drugog po redu, se s velikim nestrpljenjem očekivala. Iako je lani održan u nešto ranijem terminu, početkom srpnja, ovaj drugi festival održat će se u posljednju subotu srpnja, točnije 27. srpnja s početkom od 18 sati pa do duboko u noć na istom mjestu u Park-galeriji "Stari mlin" u Suzi.
Organizator festivala je Daniel Asztalos, na našim prostorima sigurno najpoznatiji keramičar, ali i konceptualni umjetnik koji ovaj čarobni ambijent Park-galerije nastoji ponuditi svakom posjetitelju Suze, ali i cijele Baranje kao njezinu jedinstvenu kulturnu pozornicu. Kao i lani i ovogodišnji će festival na otvorenom ponuditi i Sajam gramofonskih ploča, ali i stripova te promociju trećeg proširenog izdanja knjige "Baranja - putopis", autora Mirka Hunjadija, koju će se po prigodnoj cijeni moći i kupiti na štandu izdavačke kuće Sipar.
Već od 20 sati legendarni i neponovljivi dvojac baranjske disco-scene DJ Desko i DJ Sike krenut će sa središnjim dijelom festivala Disco partyjem 1980-ih vodeći posjetitelje kroz večer prepunu hitova iz tog nezboravnog glazbenog razdoblja.
Galerija "Stari mlin" (Radionica keramike Asztalos) na glavnoj je cesti s desne strane u Suzi.