Emily u Parizu

Emily u Parizu

YOUTUBE
23.7.2024., 16:46
POPULARNA NETFLIXOVA SERIJA

Nova “Emily u Parizu” stiže već u kolovozu

Četvrta sezona serije "Emily u Parizu" stiže uskoro - s prvim dijelom koji će biti objavljen 15. kolovoza, nakon čega slijedi drugi dio 12. rujna, a trailer najavljuje da će biti jednako ekstravagantna, moderna i zanimljiva kao prve tri. Nova sezona, u kojoj se uz Lily Collins pojavljuju i druge zvijezde, uključujući Ashley Park, Luciena Laviscounta, Philippine Leroy-Beaulieu, nastavit će se nakon "dramatičnih događaja na vjenčanju Camille i Gabriela", prema sinopsisu. U traileru je također prikazano kako se osobni život Emily miješao u njezinu karijeru u marketinškoj agenciji Grateau.

Serija koju predvodi Collins premijerno je prikazana na Netflixu 2020. i postala je instant hit. Nakon objavljivanja druge sezone 2021., najavljeno je snimanje i treće i četvrte sezone. Treća sezona debitirala je na drugom mjestu na Netflixovoj Top 10 listi nakon što je stigla 2022.

Streaming div je početkom lipnja objavio prve fotografije za novu sezonu, koja će imati deset epizoda sa po pet u oba dijela. Sve tri prethodne sezone sadržavale su deset epizoda.

Uzevši u obzir da još uvijek nema potvrde o petoj sezoni, kreator Darren Star je ranije za Deadline komentirao je li četvrta sezona zamišljena kao posljednje poglavlje.

- Definitivno mislim da serija ima život nakon sljedeće sezone. Nije nužno zamišljeno kao završno poglavlje. Ne nazire se kraj dok svi ne osjete da je vrijeme za kraj - rekao je ističući da serija nije "ograničena brojnim sezonama".