Grše GLAZBENIK

Grše GLAZBENIK

Tonija Josipović
23.7.2024., 16:43
NAGRADE

Grše dobio drugu Cesaricu u samo nekoliko mjeseci

Apsolutni ljetni hit koji znaju baš svi donio je Grši drugu Cesaricu u samo nekoliko mjeseci. Vrući ljetni dani i pjesma "Forza" idu jedno uz drugo, a publika je itekako zadovoljna ovim ishodom. Nije zato iznenađenje što je triljski reper prvi hrvatski glazbenik koji se već više puta našao na vrhu Billboard Croatia Song liste. Njegova "Forza" našla se na vrhu YouTube trendinga, broji više od deset milijuna pregleda i već se četiri tjedna nalazi na prvom mjestu Billboardove ljestvice. Visoko kotira i na ostalim digitalnim servisima, a donijela mu je uvjerljivu pobjedu u konkurenciji za Hit lipnja.
Čini se da je Grši za Hit mjeseca potrebna samo kombinacija s Mihovilom Šoštarićem Lockroomom i Elmarom Žerićem El Maarom, autorima glazbe i producentima ove pjesme jer im je ovo već druga ovogodišnja nagrada Cesarica.
Pjesmu je na Spotifyju preslušalo čak četiri milijuna slušatelja, a nastupi na festivalima poput EXIT-a, gdje nije bilo dovoljno mjesta za svu njegovu publiku, dokazuju zavidan status Grge Šipeka na domaćoj sceni.