Predstavljen program 8. CMC 200 Slavonija festa

Predstavljen program 8. CMC 200 Slavonija festa

BORIS ŠČITAR
18.7.2024., 07:39
DVA DANA BESPLATNIH KONCERATA

Predstavljen CMC 200 Slavonija fest

Grad Slavonski Brod i ove će godine biti domaćin CMC 200 Slavonija festa u povijesnom ambijentu barokne Tvrđave Brod. Publika će dva dana, 30. i 31. kolovoza imati priliku uživati u nastupima nekih od najpopularnijih izvođača s ovih prostora.

Na press konferenciji održanoj u Croatia Records Studiju predstavljeni su ovogodišnji izvođači festivala. Sve što nas očekuje posljednjeg vikenda u kolovozu predstavili su direktorica Turističke zajednice Slavonskog Broda Biljana Lončarić, kreativna direktorica Croatia Recordsa Nikolina Mazalin i direktor CMC televizije Mario Kovač. Program je vodio Dalibor Petko, voditelj CMC festivala, kojem će se i ove godine pridružiti voditeljica Edina Pršić Babić.

Prvog festivalskog dana, 30. kolovoza (petak), održat će se CMC party u sklopu kojega će nastupiti Miroslav Škoro, Ivan Zak, Davor Radolfi te Frano Pehar & Tarapana Band. Druga večer, 31. kolovoza (subota), rezervirana je za ovogodišnjeg headlinera festivala - Parni valjak, koji sprema nezaboravni koncert. Uz Parni valjak nastupit će Daleka obala, Teška industrija, Mahkey, Zona isključenja, Tacoor, Emir & Frozen Camels, Neverne bebe i Ivan Kukić Band.

Kao i svake godine dosad, dobra zabava i sjajna atmosfera zagarantirani su, a ulaz na sve festivalske sadržaje je besplatan. Festival se i ove godine održava uz pokroviteljstvo Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice grada Slavonski Brod.