igra Fortnite s likovima iz Fall Guys
youtube
9.8.2024., 09:16
EPIC GAMES SPOJIO DVA POPULARNA NASLOVA

S likovima iz igre “Fall Guys” možete igrati u igri “Fortnite” do 15. kolovoza

Kompanija Epic Games spojila je svoja dva popularna naslova na zabavan način. Simpatični likovi iz igre “Fall Guys” stigli su na otok igre “Fortnite”, gdje će se zadržati određeno vrijeme, odnosno do 15. kolovoza.

Ako igrači pronađu Bean Idol u dijelu mape Classy Courts, njihov lik bit će transportiran na stazu s preprekama i pretvoren u “Fall Guys” lik. Gamerima koji se koriste originalnim “Fortnite” likom umjesto licenciranim, skin će biti preuzet, a u drugom će slučaju biti obrnuto. Nakon prolaska stazom izgled lika vraća se na uobičajeni. Gameri će imati tri pokušaja da prođu stazom, no ona će im biti dostupna samo jednom po meču. Također, kada staza bude zahvaćena olujom, ona neće biti dostupna.

Vremensko ograničenje za prolazak stazom iznosi 120 sekundi, a u slučaju pada slijedi respawn na checkpoint ili na start staze. Što prije gamer prijeđe stazu, to će bolji loot dobiti. Oni koji su dobri u igri “Fall Guys” steći će prednost u “Fortniteu”. Ako gamer prijeđe stazu za manje od 50 sekundi, bit će nagrađen zlatnim lootom. Također, postoje zadaci koji se mogu obaviti za nagradu u obliku kozmetičkih dodataka.

“Fall Guys” su dio i “Fortniteova” kreativnog moda. Postoji nekoliko unaprijed kreiranih otoka koji sadržavaju nove verzije nivoa popularne igre, uključujući neograničenu verziju nivoa “Hex-A-Gone”. Gameri će moći graditi vlastite otoke na temu “Fall Guys”, te ih objaviti kako bi im mogli pristupiti i drugi igrači. U međuvremenu je Epic omogućio proximity chat na otocima koje grade kreatori. Bit će zanimljivo vidjeti hoće li ista mogućnost u budućnosti biti dostupna i u battle royale modovima, što bi definitivno unaprijedilo gameplay.

“Fortnite” je popularna videoigra koju je razvio Epic Games, a prvi put je objavljena u srpnju 2017. Igra se sastoji od nekoliko modova, ali je najpoznatija po battle royale modu, u kojem se do 100 igrača natječe jedni protiv drugih na velikoj mapi, s ciljem da budu poslednji preživjeli. “Fortnite” je postao fenomen globalne kulture privukavši milijune igrača i utječući na industriju igara, glazbu, čak i modu. Njegov uspjeh također se može vidjeti po brojnim suradnjama s poznatim brendovima i osobama iz svijeta zabave.

“Fall Guys: Ultimate Knockout” popularna je multiplayer igra koja se pojavila 2020. Razvio ju je studio Mediatonic. Može se opisati kao mješavina battle royale žanra i klasičnih sportskih igara, a fokusira se na mini igre i zabavne izazove.