LOMLJENJE METALOM OPEN AIR 2024
USTUPLJENA FOTOGRAFIJA
2.8.2024., 15:59
SUBOTA NA 24. OSJEČKOM LJETU KULTURE

Lomljenje metalom i nova pustolovina poznatog filmskog psa

Nova pustolovina najpoznatijeg filmskog psa ovčara - Lassie očekuje vas na filmskom platnu Osječkog ljeta kulture, točnije OLJKIĆ-a, u subotu, 3. kolovoza, u 11 sati u Maloj dvorani Kulturnog centra Osijek. Također, 24. izdanje najveće kulturne manifestacije na istoku Hrvatske sutra, s početkom u 20 sati, u dvorištu Stare pekare donosi još jedan koncert Lomljenje metalom open air, a ulaz na oba događaja je slobodan.

U "Lassie 2: Nova pustolovina" Flo se odbija rastati od Lassie i, umjesto da s roditeljima ode na odmor na Kanarske otoke, praznike provodi u Južnom Tirolu na farmi kod tete koja živi s udomljenom djecom i malim psom Pippom. Kad djeca doznaju da u selu počinju nestajati psi, uznemirena su i strahuju za sigurnost Lassie i Pippe. Opravdano, jer nepoznati provalnici u konačnici otmu i Pippu...

Treću godinu zaredom OLJK pokazuje širinu svojeg programskog repertoara kroz organizaciju koncerta Lomljenje metalom open air. U sklopu ovogodišnjeg Lomljenja u Osijek nam stižu neki od trenutno najaktualnijih metal bendova s ovih prostora; u dvorištu Stare pekare nastupit će četiri sastava: Inmate iz Velenja, Arises iz Zadra, Sworn to Death iz Zagreba i Okl's FruitLoops iz Novog Mesta. U slučaju lošeg vremena koncert će se održati u prostoru kluba Epic.