kviz "Superpotjera"
R. Branđolica/HRT
20.9.2024., 07:04
NOVA SEZONA “SUPERPOTJERE” POČINJE 29. RUJNA

Lovkinja Morana: Možemo najaviti padanja sa stolica

Lovci su i nadalje M. Zibar, K. Sučević Međeral, D. Kotiga, M. Vukorepa i S. Marcelić

Hrvatska radiotelevizija dovršila je snimanje novih 13 epizoda kviza “Superpotjera”, čije premijerno prikazivanje počinje 29. rujna u 20.15 na Prvom programu. I u novim epizodama voditelj je Joško Lokas, a lovci su i dalje Morana Zibar, Krešimir Sučević Međeral, Dean Kotiga, Mladen Vukorepa i Sven Marcelić.

kviz "Superpotjera"
R. Branđolica/HRT

- Pozivamo gledatelje da u nedjelju navečer i dalje budu uz “Superpotjeru”, jer uzbuđenja i iznenađenja neće nedostajati. Uz odlične natjecatelje zadovoljeni su svi preduvjeti za odličnu nedjeljnu zabavu - najavio je urednik kviza Igor Grković.

Kao i do sada, koncept kviza je varijanta obrnute “Potjere” - u “Potjeri” četiri natjecatelja igraju protiv jednog lovca, a u ovoj situaciji petero lovaca igra protiv jednog natjecatelja.

kviz "Superpotjera"
R. Branđolica/HRT

- Publika je jako dobro prihvatila ovaj format, dobili smo i Večernjakovu ružu, što nas je jako obradovalo, jer je jedan format u kojem se cijeni i vrednuje znanje dopro do gledatelja. Emisije su i dalje nevjerojatno napete, ne može se predvidjeti ni jedna situacija, ni kada su u prednosti lovci, ni kada su natjecatelji, što formatu daje čar - rekao je Joško Lokas, dodavši kako su lovci u nevjerojatnoj formi.

Da su lovci odmoreni i spremniji nego ikad prije, potvrdila je Morana: “Možemo najaviti odlične okršaje, puno napetosti, padanja sa stolica, a i natjecatelji sve više taktiziraju, uigraniji su i obećavamo odličnu zabavu za cijelu obitelj.”