serija Nove TV "U dobru i zlu"

"U dobru i zlu"

Matko Stanković
6.9.2024., 07:22
“U DOBRU I ZLU” NA NOVOJ TV

Veljko Srića suočava sve sa šokantnom tajnom

Priča inspirirana istinitim događajem, s glavnim zapletom koji se odvija već na početku

Gledatelji će od ponedjeljka, 9. rujna, u 21.15 na Novoj TV moći pratiti sudbine likova nove dramske serije "U dobru i zlu", čije glumačke izvedbe nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Ono što tu seriju čini posebnom jest činjenica da je priča inspirirana istinitim događajem, s glavnim zapletom koji se odvija već na samom početku. Glavni junak, Veljko Srića, kojeg utjelovljuje Filip Juričić, suočava sve sa šokantnom tajnom koju je skrivao 25 godina.

Uz brojna eminentna glumačka imena publika će pratiti i mlade talente. Toma Medvešek, Lana Ujević Telenta, Filip Budimir, Ammar Mešić i Ivona Dragaš Bilogrević u seriji igraju djecu iz dva braka Veljke Sriće - iz braka s Ivanom, koju glumi Iva Mihalić, i iz onog s Marinom, koju utjelovljuje Mirna Medaković Stepinac.

serija Nove TV "U dobru i zlu"

 "U dobru i zlu"

Matko Stanković

Mladi glumci ne skrivaju svoje uzbuđenje oko dobivenih uloga: "Velika je konkurencija i biti odabran je uvijek lijep osjećaj", ističe Lana Ujević Telenta, koja će glumiti Niku, kćer Veljka i Ivane Sriće. Glumica otkriva da u jednom segmentu osjeća posebnu povezanost sa svojim likom: "Obitelj mi je uvijek bila na prvom mjestu, isto tako je u ulozi koju igram, pa osjećam da svaki njezin potez jako dobro razumijem." Lanu smo već imali prilike gledati na Novoj TV, u "Zlatnim dvorima", a njezina kolegu Tomu Medvešeka u seriji "Dar mar". Njih će dvoje sada prvi put glumiti u istoj seriji, i to u ulozi blizanaca. "Imao sam priliku raditi već na Novoj TV i bilo mi je jako lijepo", prisjetio se Medvešek. Za svoj lik Jakova kaže: "Jakova će bit teško zavoljeti, ali ako netko uspije u tome, kao ja, mislim da ga neće moći prestati voljeti."

Blizanci Jakov i Nika u seriji imaju i mlađeg brata Vilija, kojeg utjelovljuje Filip Budimir. Često je usamljen jer su brat i sestra puno stariji od njega, mama je ambiciozna, a tata stalno ili radi ili putuje, pa mu saznanje da ima polusestru Leu neće teško pasti. Lea Srića je Veljkova kći iz braka s Marinom, a igrat će ju Ivona Dragaš Bilogrević.

Uz Leu, Veljko i Marina imaju i sina Kašmira, kojeg svi zovu Miro. Ta je uloga pripala Ammaru Mešiću, koji je svoj lik opisao vrlo slikovito: "Miro se susreće s različitim usponima i padovima, situacijama kompliciranim kao kad šal od kašmira uvežete tako da ga je teško rasplesti." Svi glumci ističu kako je atmosfera na setu bila radna, ali i prepuna smijeha te nestrpljivo očekuju reakcije publike.