Apartment 7A Official Trailer
YOUTUBE
1.9.2024., 17:30
GLAVNU ULOGU TUMAČI JULIJA GARNER

Prequel horora “Rosemaryna beba”

Stigao je službeni trailer za film "Apartment 7A", prequel kultnog horora "Rosemaryna beba" Romana Polanskog iz 1968. U središtu radnje je lik Terry Gionoffrio, koji je u originalu bila bivša ovisnica koju je utjelovila Victoria Vetri. Radnja prequela donosi detalje koji su prethodili originalu i o tome što se dogodilo u Bramfordu prije nego što se Rosemary (Mia Farrow) doselila sa suprugom (John Cassavetes). Uloga Terry sad je pripala talentiranoj i nagrađivanoj glumici Juliji Garner ("Inventing Anna", "Ozark"), a "Apartment 7A" režirala je Natalie Erika James prema scenariju na kojem je radila s Christianom Whiteom i Skylar James.
Radnja je smještena u New York 1965. kad nalazimo Terry Gionoffrio koja sanja o slavi i bogatstvu, ali nakon što pretrpi veliku ozljedu, bude primljena u stan starijeg, bogatog para (Dianne Wiest i Kevin McNally) u luksuznom kompleksu Bramford. Jedan od sustanara je utjecajni brodvejski producent (Jim Sturgess), koji joj nudi novu šansu za slavom. No nakon večeri koje se ne može sjetiti počnu se događati uznemirujuće stvari, pa će se Terry zapitati koliko je doista spremna žrtvovati za svoju karijeru jer zlo ne stanuje samo u stanu 7A nego u cijelom Bramfordu.


“Apartment 7A" premijerno će biti prikazan ovog rujna na Fantastic Fest filmskom festivalu, nakon čega 27. rujna stiže na Paramount+ i video-on-demand.