Ted Lasso
youtube
26.8.2024., 19:41
NASTAVLJA SE HITSERIJA

Snimat će se četvrta sezona “Teda Lassoa”

Prema Deadlineu, Apple TV+ kreće s četvrtom sezonom popularne engleske nogometne humorostičke serije "Ted Lasso". Iako glavna zvijezda i jedan od tvoraca serije Jason Sudeikis još nema dogovor, malo je vjerojatno da bi Apple TV+ započeo razvoj četvrte sezone "bez njegova pristanka". Očekuje se da će Apple postići i nove dogovore za povratak Brendana Hunta (Coach Beard) i Juno Temple (Keeley Jones), nakon što su neki drugi glumci iz glavne postave već osigurani. Apple TV+ se nada započeti produkciju četvrte sezone početkom iduće godine. Sudeikis je bio sugerirao da će treća sezona biti posljednje poglavlje serije.

- Priča koju sam želio ispričati – te tri sezone – ona je koju vidim, znam i razumijem. Drago mi je što je Apple TV+ voljan platiti te tri sezone - rekao je. Međutim, Sudeikis nikada nije potpuno isključio četvrtu sezonu "Teda Lassa", a ostali članovi glumačke postave izrazili su želju da se serija nastavi. Prošlog mjeseca sukreator Bill Lawrence rekao je da je odluka u cijelosti na Sudeikisu.

- Kao obožavatelji, svi bismo ubili da se to ponovi, ali svi bi rekli: "Što god Jason želi i odluči, svi smo za to." Ne samo što je zvijezda, on je i glavni scenarist, a i život mu se jednostavno mora potpuno preseliti u stranu zemlju s malom djecom. To je velika stvar. Dakle, ako mi netko kao obožavatelju kaže da će ići dalje, poludjet ću od sreće. Kao partner, pristajem na sve što on želi - kaže Lawrence.