MasterChef  7. sezona, žiri

Žiri 7. sezone

NOVA TV
23.8.2024., 07:15
MasterChef

Najpoznatija televizijska kuhinja vraća se na Novu TV sa sedmom sezonom

Stjepanu Vukadinu, koji se vraća u poznatu ulogu, pridružuju se Goran Kočiš i Mario Mihelj

Svjetski poznat zabavni show "MasterChef" uskoro se vraća na Novu TV, a nova sezona gledateljima, ali i kandidatima već u prvim minutama donosi pregršt zabave, uzbuđenja, intrigantnih obrata i iznenađenja. Jedno od tih iznenađenja su dva nova, ali u svijetu gastronomije dobro poznata lica, koja će u "MasterChefu" debitirati u ulozi novih članova žirija. Stjepanu Vukadinu, koji se četvrtu godinu zaredom vraća u poznatu ulogu, u sedmoj sezoni pridružuju se Slavonac zaslužan za prvu Michelinovu zvjezdicu u Zagrebu – renomirani chef Goran Kočiš, te "šaptač steakovima" i majstor kulinarskog zanata – Mario Mihelj.

- Naša je zadaća da od kandidata napravimo chefove koji će jednoga dana biti na našem mjestu. "MasterChef" će biti naša zajednička prilika u kojoj ćemo zajedno učiti, rasti i, ono najbolje, slaviti jezik koji spaja cijeli svijet, a to je hrana - poručuje žiri, pred koji će stati brojni ustrajni i kompetitivni kandidati s ciljem osvajanja titule nove kulinarske zvijezde i "MasterChef" pehara.

Žiri u novom sastavu svojim će strastvenim pristupom na kandidate prenijeti znanje i ljubav prema kulinarstvu te biti njihova najveća potpora, ali i najstroži kritičari. No od brojnih prijavljenih kandidata samo će odabrani dobiti priliku ulaska u daljnje natjecanje, a svoje talente, osobnosti i kreativnost natjecatelji će predstaviti na audicijama. Kroz uzbudljivih šest audicijskih epizoda gledatelji će svjedočiti maštovitim jelima i zanimljivim životnim pričama kandidata, od kojih će samo najuspješniji uspjeti osvojiti pregače koje simboliziraju prolazak u idući krug natjecanja.

Tijekom nove sezone jedne od najgledanijih zabavnih emisija, pod budnim okom stručnog žirija, kandidati će usavršavati svoje kulinarske vještine u brojnim izazovima koji će testirati njihovu kreativnost, snalažljivost i gastronomsko znanje. U najpoznatijoj televizijskoj kuhinji natjecatelji će se suočiti s kutijama iznenađenja, testovima kreativnosti, gastroduelima i stres-testovima te sudjelovati u dinamičnoj utrci s vremenom, koja će njihovu avanturu učiniti još napetijom. Na kraju, samo će najbolji osvojiti prestižnu titulu sedmog MasterChefa i novčanu nagradu, a tko će uspjeti pokazati svoj talent žiriju i ispuniti svoje snove, doznat ćemo uskoro.

Pobjednici prošlih sezona – Šime Sušić, Nikola Lesar, Iva Pehar, Ivan Temšić, Maja Šabić i Luka Veić - inspiracija su novim kandidatima koji sanjaju o promjeni karijere i životu posvećenom kuhanju. Brojni kandidati nakon sudjelovanja u “MasterChefu” ostvarili su svoje snove, a ove sezone saznat ćemo koji se talenti kriju među novim natjecateljima. Ne propustite priliku pratiti strast, talent i predanost kandidata koji će se boriti za titulu sedmog MasterChefa i pripremite se za sezonu prepunu iznenađenja i preokreta jer “MasterChef” kuhinja ponovno otvara svoja vrata – uskoro na Novoj TV!