serija "Kumovi"
Igor Dugandžić
22.8.2024., 17:04
KUMOVI

Očekuju nas dramatični preokreti i dirljive priče

Najgledanija domaća dramska serija s novim nastavcima uskoro se vraća na Novu TV

Najgledanija domaća dramska serija “Kumovi” s novim nastavcima uskoro se vraća na Novu TV. Nakon ljetne pauze, likovi koji su postali dio svakodnevnog života mnogih gledatelja ponovno će ući u njihove domove, donoseći obilje zabave, iznenađenja i neočekivanih preokreta.

Serija “Kumovi”, koja je od početka prikazivanja osvojila srca gledatelja diljem Hrvatske, nastavlja pratiti živote stanovnika malih, ali živopisnih Zaglava, mjesta prepunog intriga, sukoba i urnebesnih zapleta. U novim nastavcima, koji se uskoro počinju emitirati, gledatelji će moći uživati u razvoju kompleksnih odnosa među likovima, ali i u novim izazovima s kojima će se oni morati suočiti.

serija "Kumovi"
Igor Dugandžić

U prethodno emitiranim epizodama gledatelji su svjedočili brojnim napetim situacijama. Početak sezone donio je obiteljsku dramu i komplicirane odnose u Zaglavama, kada su se likovi suočili s posljedicama Stipanove smrti, uključujući emotivno okupljanje obitelji i svečano otkrivanje spomenika. S dolaskom povjerenika Vice mještani su se suočili s neugodnim promjenama, uključujući promjenu statusa općine u “Grad Sinj – ispostava Zaglave”, što je dodatno pogoršalo situaciju. Aljoša i Vesna zahladili su odnose zbog Vesnina boravka u Zagrebu, a Matija je otkrila da ju je njezin dečko Boško varao, te se s Cvitom vratila u Zaglave.

Sukobi su se nastavili s nestankom Šime, neugodnim otkrićem o vlasnicima sporne parcele i sve većim napetostima oko geodetske izmjere i pripajanja općine. Borba za općinsku imovinu postala je intenzivnija s Anđelinim podizanjem cijene za parcelu i Vinkovim pokušajima da pronađe rješenje. Dodatne komplikacije uključuju Milicu, koja razvija simpatije prema Vici, Tomija i Laru, koji se sve više zbližavaju, te razne intrige oko zemljišta i nasljedstva. Najnovije epizode popularnih “Kumova” donose još veće izazove i izuzetno dramatične odluke koje utječu na sve likove. Napetost raste među članovima obitelji Akrap i Macan, a prijateljstva i savezi testiraju se pod pritiskom nadolazećih događaja.

U idućim, novim epizodama serije “Kumovi” dramatični preokreti i kompleksne veze nastavljaju oblikovati živote likova. Vinko je suočen s razočaranjem kada shvaća da Jasenka neće pružiti pomoć, a Aljoša se pokušava nositi s Vesninim preseljenjem u Ljubljanu. Pritisak raste kada Vinko, zbog anksioznosti, odluči dignuti kredit, a Zvone iskorištava Anđelinu odsutnost kako bi pokušao riješiti situaciju s parcelom. Natječaj za direktoricu turističke zajednice donosi nove intrige, a Vinko se suočava s optužbama za podmićivanje. Matija, pak, saznaje uzbudljive tajne o Stanislavovu ocu. Uza sve to, Martin se suočava s krađom automobila, a Milica, nakon noći provedene s Vicom, bori se s vlastitim osjećajima.

Novi nastavci omiljene domaće dramske serije obećavaju niz emotivnih trenutaka, dramatičnih preokreta i dirljivih priča koje će i dalje držati publiku prikovanu uz male ekrane. Ne propustite pratiti nove avanture omiljenih “Kumova” uskoro na Novoj TV.