španjolska telenovela "La Promesa"

"La Promesa"

22.8.2024., 17:36
3. SEZONA TELENOVELE “LA PROMESA”

Manuel bježi od napetih odnosa s Jimenom, po povratku zatječe kaos

Jana i ne sluti kakva se opasnost krije u opsesivnoj ljubavi dr. Abela

Treću sezonu španjolske telenovele “La Promesa” Hrvatska radiotelevizija prikazuje od petka, 23. kolovoza. Serija ide u uobičajenom terminu, od ponedjeljka do petka u 13.20 Prvom programu.

U novoj sezoni serije, koja ima 250 epizoda, Manuel odlazi s La Promese kako bi pobjegao od napetih odnosa s Jimenom, ali kada se vrati, nalazi kaos. Jimena je poludjela, otela njegovu sestru Catalinu i zapalila imanje. Palaču uspiju spasiti, ali njihov je brak nepovratno razoren, a Jimena privremeno udaljena. Dok nje nema, Manuel pronalazi utjehu u ljubavi prema Jani, ali njihovoj sreći zaprijeti Jimenin povratak i šokantno otkriće o njezinoj trudnoći. Za to vrijeme otkrivaju se obiteljske tajne iako markiza nastoji sakriti identitet pravog oca svoga nećaka, što dovede do smrtonosna plana koji pođe po zlu.

španjolska telenovela "La Promesa"

"La Promesa"

Jimenu u prvoj epizodi treće sezone teško pogađa Manuelova odsutnost. Kaže Martini da priprema romantični bijeg u Italiju, a zatim optuži markizu da ne pridaje dovoljno važnosti njezinim bračnim problemima s Manuelom. Curro odluči razgovarati s Martinom nakon što sazna pozadinu njezina ponašanja. Ali nije on jedini koji zna - i Feliciano je otkrio njezinu tajnu.

Jana izbjegava Abela nakon što je odbila njegovu bračnu ponudu, a María Fernández mora se nositi s Valentínovim udvaranjem. Curro ima više razloga da odbije Lorenzovu ponudu a ide studirati u Englesku: tu je Martina i veza koju gradi sa svojim biološkim ocem. Sluškinje i lakaji sukobljavaju se oko podjele zadataka, a odgovornost pada na Maura koji ne zna kako se nositi sa situacijom. Catalina se ljuti na Pelaya jer donosi odluke a da se nije posavjetovao s njom i kaže mu kako misli da bi trebali prekinuti. U svem kaosu Jana se bori za ljubav i pravdu ne sluteći kakva se opasnost krije u opsesivnoj ljubavi dr. Abela i njegovoj odlučnosti da je udalji od Manuela.

U španjolskoj telenoveli “La Promesa” glume Ana Garcés (Jana), Eva Martín (Cruz), Manuel Regueiro (Alonso), Carmen Asecas (Catalina), Arturo Sancho (Manuel), Xavi Lock (Curro), Paula Losada (Jimena), Joaquín Climent (Rómulo), María Castro (Pía), Enrique Fortún (Lope), Sara Sánchez Molina (María Fernández), Marga Martínez (Petra), Andrea del Río (Teresa), Carmen Flores (Simona), Teresa Quintero (Candela) i Amparo Piñero (Martina).