"Elizabeth Taylor: Izgubljene snimke"

"Elizabeth Taylor: Izgubljene snimke"

Ustupljena fotografija
9.8.2024., 07:54
kolovoz na Maxu

Hvaljene serije, blockbusteri, priče iz stvarnog života...

Očekuje nas treća sezona “Industrije”, dokumentarac “Elizabeth Taylor: Izgubljene snimke” itd.

Od hvaljenih HBO serija i Discoveryjevih izvanrednih priča iz stvarnog života do Warner Bros. blockbustera, pronađite nove svjetove i istražite ih odmah na Maxu. Kolovoz na streaming platformu Max donosi novu sezonu HBO Original serije “Industrija”, portret holivudske legende “Elizabeth Taylor: Izgubljene snimke” ispričan njezinim riječima, premijeru brazilske serije “Božji grad” i još mnogo toga. Od sporta ovog mjeseca na Maxu izdvajamo Olimpijske igre Pariz 2024.

Treća sezona “Industrije” premijeru će na Maxu imati 12. kolovoza, a istog dana u 20 sati stiže i na HBO, gdje će se nove epizode prikazivati svakog ponedjeljka u istom terminu. Podsjetimo, serija daje insajderski pogled na svijet međunarodnih financija prateći skupinu mladih bankara koji kuju svoje identitete u stresnom okruženju, prepunom seksa i droge u londonskom uredu međunarodne banke Pierpoint & Co. U trećoj sezoni, dok Pierpoint gleda u budućnost i ulaže velike uloge u etičko ulaganje, Yasmin, Robert i Eric nalaze se u središtu burnog IPO-a Lumi, zelene tehnološko-energetske tvrtke koju vodi Sir Henry Muck, u priči koja se proteže sve do samog vrha financija, medija i vlade. Otkako je napustila Pierpoint, Harper se želi vratiti u ovisničko uzbuđenje financija i pronalazi rizičnu partnericu u upraviteljici portfelja FutureDawn, Petri Koenig.

“Elizabeth Taylor: Izgubljene snimke” otkrivajući je portret holivudske legende i aktivistice Elizabeth Taylor ispričan njezinim riječima, koji poziva publiku da ponovno otkrije ne samo megazvijezdu zlatnog doba Hollywooda nego i kompleksnu ženu koja je od samog početka upravljala slavom, osobnim identitetom i javnosti. Od prošlog tjedna moguće ga je pogledati na Maxu. Kroz novopronađene intervjue s Taylor i neviđen pristup osobnoj arhivi filmske zvijezde, film otkriva složeni unutarnji život i ranjivost holivudske legende, a također izaziva publiku da rekontekstualizira njezina postignuća i njezinu ostavštinu.

Brazilska drama “Božji Grad” premijeru će na Maxu imati 26. kolovoza. Wilson, sada uspješan fotograf, vraća se u Božji Grad da bi se opet povezao sa starim prijateljima i podupro Barbantinhovu kampanju za Gradsko vijeće. Poslije iznenadno Bradockovo pojavljivanje na proslavi 15. rođendana Curióve kćeri pokreće opasan sukob kad on zatraži bivšu poziciju u trgovini drogom.

Animirana serija “Rick i Morty: Anime” premijeru na Maxu imat će 16. kolovoza. Život je posve uobičajen za obitelj Smith. Rick se opušta u pseudosvijetu između multiverzuma, Summer pomaže Svemirskoj Beth u borbi protiv zle Galaktičke federacije, a Morty se zaljubljuje u misterioznu curu koja je atemporalno biće.

"Downton Abbey: Novo doba"

"Downton Abbey: Novo doba"

Ustupljena fotografija

Od prošlog je tjedna na Maxu dostupan i film “Downton Abbey: Novo doba”. Film “Jurski svijet: Carstvo” premijeru na Maxu imat će 10. kolovoza, a na HBO-u 11. kolovoza u 20 sati. U epskom završetku jurske sage, Chris Pratt i Bryce Dallas Howard udružuju snage sa Samom Neillom, Jeffom Goldblumom i Laurom Dern u potpuno novoj pustolovini u kojoj dinosauri žive - i love - zajedno s ljudima.

Drama “Proljeće, jesen” premijeru na Maxu imat će 16. kolovoza, a na HBO-u 18. kolovoza u 20 sati. Dva desetljeća nakon što je njihova ozloglašena veza bila na svim naslovnicama, par se počinje raspadati kad ih glumac dođe proučavati za svoj nadolazeći film. “Neobična priča o Benjaminu Buttonu” na Max stiže 23. kolovoza, a na HBO 29. kolovoza u 20 sati. “Pobješnjeli Max: Divlja cesta” već je stigao na Max, a na HBO-u će premijeru imati 24. kolovoza u 20 sati. Samotnjak Max udružuje se s tajanstvenom Imperatoricom Furiosom i grupom ratnica u bijegu od zlog despota preko suncem pržene pustoši. Dokumentarac “Taking on Taylor Swift” već je na Maxu, a na TLC stiže 14. kolovoza u 22 sata. Tužba iz 2017. godine, koja je okončana i odbačena 2022. godine, tvrdila je da je refren Swiftinog hita “Shake It Off” (“cause the players gonna play, play, play...”) direktno preuzet iz pjesme iz 2000. godine, “Playas Gon’ Play”, koju su napisali Hall i Butler, i koju je proslavio girl band 3LW. Prvi put od podnošenja tužbe Hall je ekskluzivno razgovarao s CNN-om, sa svojom odvjetnicom Marinom V. Bogorad, o njihovu iskustvu u suočavanju s neospornim divom muzičke industrije. Dokumentarac ispituje pravne, etičke i kulturne osnove ovog slučaja i sličnih tužbi podnesenih protiv nekih od najvećih pop-zvijezda svijeta.

Dokumentarna serija “Lišene života: Tko je ubio Lyric i Elizabeth?” danas će imati premijeru na Maxu. Riječ je o dokumentarcu koji istražuje misterioznu, neriješenu dvostruku otmicu i ubojstvo sestrični Lyric Cook i Elizabeth Collins u srpnju 2012. Dylan Sires, bivši lokalni fotograf na slučaju, proveo je godine dokumentirajući priču i intervjuirajući lokalne vlasti i obitelji žrtava. On je naš vodič kroz slučaj i kroz epizode. Uz Dylanovu pomoć detalji i zamršenosti ovog slučaja razotkrivaju se iz perspektive policije i obitelji žrtvi.

"Ludi za čimpanzama"

"Ludi za čimpanzama"

Ustupljena fotografija

Dokumentarna serija “Ludi za čimpanzama” premijeru na Maxu imat će 19. kolovoza, a na HBO-u 22. kolovoza u 23.20. Bivša medicinska sestra koja je postala posrednica za egzotične životinje, Tonia Haddix, koja sebe naziva “Dolly Parton među čimpanzama”, provodi dane brinući se za životinje u zatočeništvu. Međutim, njezina bezgranična ljubav prema jednoj čimpanzi pretvara se u divlju igru ​​mačke i miša s vlastima i skupinom za prava životinja. Serija razotkriva rizike koje ljudi preuzimaju kada pokušavaju odgojiti ove životinje kao članove svoje obitelji, kao i rizike za dobrobit samih životinja.

“Renoviranje: Kuća na jezeru” premijeru će imati na Maxu 30. kolovoza, kada u ponudu stižu sve epizode. U programu HGTV-a počet će se prikazivati istog dana u 21 sat.

"Ništa ja tebi ne govorim, samo kažem"

"Ništa ja tebi ne govorim, samo kažem"

Ustupljena fotografija

Od filmova iz lokalne produkcije tu je hrvatski kratki film “Ništa ja tebi ne govorim, samo kažem” redateljice Sanje Milardović, koji je premijeru na Maxu imao 1. kolovoza te drama “Šuti” Lukasa Nole, koja će premijeru na Maxu imati 16. kolovoza, kada na Max stiže i komedija Snježane Tribuson “Sve najbolje”. Drama “Stric” Davida Kapca na Max stiže 23. kolovoza, kad i triler “Šuma summarum” Ivana Gorana Viteza i kriminalistička drama “Hitac” Roberta Orhela.

Od sporta možete pratiti uživo svaki trenutak Olimpijskih igara Pariz 2024.