ILUSTRACIJA
16.10.2024., 08:23
najrašireniji hobi danas

Kolekcija inspirirana potrebama gamera

Riječ je o tome kako ljudima olakšati stvaranje prostora koji se prilagođavaju gamingu, svakodnevnom životu i svemu između

Uz brzorastuću globalnu zajednicu, koja danas ima 3,3 milijarde, gaming je najrašireniji hobi u svijetu, ali i važna aktivnost u životu brojnih ljudi. Kolekcija Brännboll inspirirana je raznolikim i promjenjivim potrebama gamera i onih koji s njima žive. Kolekcija nudi prilagodljive proizvode koji pomažu gamerima stvoriti udobno i privlačno okruženje kada je igra u tijeku koji se skladno uklapaju u dom kada igra završi.

igra ps
ILUSTRACIJA

Donosi žive boje i elemente inspirirane uličnim sportovima i athleisure stilom, koji spaja duh vježbanja i svakodnevnog života. Rezultat je jedinstven, razigran izgled koji spaja energiju i dinamiku sporta s udobnošću i performansama potrebnim za gaming. Kolekcija je dizajnirana da se lako uklopi u svaki životni prostor, čineći je savršenim izborom čak i za povremene gamere koji traže ravnotežu između gaminga i drugih aktivnosti u domu. Kolekcija istražuje pametna rješenja za povremene gamere koji cijene stil i funkcionalnost, koji žele igrati zajedno, ali i imati mogućnost bez problema se kretati između različitih platformi i položaja.

U svakom kutku

Gaming je namijenjen svima i mjesto mu je u svakom kutku doma. Riječ je o tome kako ljudima olakšati stvaranje prostora koji se prilagođavaju gamingu, svakodnevnom životu i svemu između, kaže Philip Dilé, razvojni dizajner proizvoda, nadajući se da će ova kolekcija ohrabriti prijatelje i obitelji na zajedničko sudjelovanje, donoseći radost i povezivanje zajedničkim iskustvom gaminga. Kolekcija je usmjerena na stvaranje uključivog, zdravog i ugodnog okruženja za sve.

Uključuje razne proizvode, dizajnirane za podršku različitim položajima i situacijama, uključujući i lounge stolicu na napuhavanje. Dodatno, u kolekciji se nalazi i gaming postaja - opremljena sklopivim stolom, integriranim prostorom za PC kućište i sustavom za kabele - koja se lako pretvara iz mjesta za gaming u diskretnu jedinicu za odlaganje. Kolekciji su dodana i druga rješenja za odlaganje, poput ormarića koji se montira na zid, pomoćnog stola na kotačima, bočnih stolića te višenamjenske košare koja služi i kao pokretni samostojeći stolić. Dodatci i ukrasni elementi, poput podloge za miš, tepiha i lagane deke, smišljeni su kao osobni pečat prostoru za gaming. Tjeerd van Waijenburg, voditelj asortimana švedske Ikee ističe svestranost kolekcije: “Namještaj mora biti jednostavan za brzo okupljanje, lako ga je postaviti u savršen položaj i odmah početi igrati. Zatim, kada završite, sve bi trebalo biti jednostavno vratiti na mjesto kako biste mogli raditi druge stvari u istom prostoru.”

ILUSTRACIJA