6.9.2024., 07:10
Odabir prave opreme može znatno utjecati na produktivnost

Spremni za nastavu! Donosimo top-opremu za uspješno školovanje

Bez obzira na to jeste li učenik, student ili roditelj, koji traži najbolje za svoje dijete, pripremili smo popis ključne opreme koja vam može olakšati svakodnevicu

Početak nove školske godine ili fakultetskog semestra pravo je vrijeme za razmišljanje o opremi koja će vam pomoći da budete što produktivniji i uspješniji. Bez obzira na to jeste li učenik, student ili roditelj, koji traži najbolje za svoje dijete, pripremili smo popis ključne opreme koja vam može olakšati svakodnevicu, od učenja do opuštanja.

1. Prijenosnik Lenovo IdeaPad 3

Većini učenika i studenata prijenosno računalo nužan je alat. Lenovo prijenosnici poznati su po svojoj pouzdanosti i performansama, što ih čini idealnim izborom za sve koji traže uređaj koji može podnijeti sve, od pisanja seminara do sudjelovanja u online-predavanjima. S dugotrajnom baterijom, impresivnim zaslonom i dovoljno snage za multitasking, Lenovo prijenosnici su savršen suputnik svakog studenta. IdeaPad 3 bit će savršeni izbor jer nudi razne konfiguracije temeljene na AMD ili Intel procesorima te s dijagonalama od 14 do 16 inča.

2. Pisač Epson EcoTank ITS

Bez obzira na to trebate li ispisati skripte, radove ili zadatke, pisač Epson EcoTank ITS odličan je izbor. Tehnologija ITS (Ink Tank System) osigurava niske troškove po ispisanoj stranici, što je posebno važno kada trebate ispisivati velike količine materijala. Zbog uporabe spremnika boje umjesto klasičnih patrona cijena ispisa nenadmašno je niska. Pisač je, poput modela EcoTank L3256, ekonomičan, jednostavan za korištenje i nudi visoku kvalitetu ispisa, što ga čini savršenim za školske ili fakultetske potrebe. Plus - može poslužiti i kao skener odnosno kopirka.

3. Slušalice Huawei FreeBuds 6i

Slušalice su nezaobilazan dodatak za svakoga tko treba mir i koncentraciju tijekom učenja ili opuštanje uz omiljenu glazbu. Huawei FreeBuds 6i nude vrhunski zvuk, izvrsnu izolaciju buke i udobnost čak i tijekom dugotrajne upotrebe. Bežični dizajn i dugotrajna baterija dodatno pridonose njihovoj praktičnosti, bilo da ih koristite za slušanje predavanja, glazbe, bilo za razgovore.

4. Pametni telefon Xiaomi 13T

Pametni telefon danas je praktično produžetak naše ruke, a Xiaomi 13T nudi odličan omjer cijene i performansi. Sa snažnim procesorom, dugotrajnom baterijom i izvrsnom kamerom, ovaj uređaj je idealan za svakodnevne aktivnosti – od praćenja rasporeda i unošenja zabilješki do komunikacije s prijateljima, nastavnicima, mentorima. Njegov moderni dizajn i korisničko sučelje čine ga jednostavnim za korištenje i idealnim za učenike i studente.

5. Monitor AOC Agon AG275QXN

Ako provodite puno vremena za računalom, zbog učenja ili zabave, dobar monitor može napraviti veliku razliku. AOC monitori poznati su po visokoj kvaliteti slike, što je važno za čitanje, gledanje predavanja ili igranje igara. Modeli poput AOC Agon AG275QXN nude velika rezoluciju (u ovome slučaju QHD), brz odziv (165 Hz) i mogućnost prilagodbe visine i kuta gledanja, što AOC monitor čini savršenim dodatkom vašem radnom prostoru.

6. Igre za konzole

Naravno, nakon napornog dana u školi ili na fakultetu svima treba malo opuštanja. Ako volite videoigre, preporučujemo Luigi's Mansion 2 HD za Nintendo Switch i Astro Bot za PlayStation 5, koji izlazi baš uoči početka nastave, 6. rujna. Luigi's Mansion 2 HD nudi zabavnu avanturu u kojoj istražujete sablasne vile, a Astro Bot fantastična je igra za PlayStation 5 koja se koristi svim prednostima nove generacije konzola, uključujući imerzivni 3D zvuk i haptičku povratnu informaciju. Ove igre savršene su za opuštanje i bijeg od svakodnevnih obveza koje vas svakako čekaju.