Hrvatska pošta
Ustupljeno
6.9.2024., 11:30
Artistic školski pribor

Hrvatska pošta i ove godine surađuje sa školarcima

Školski pribor po akcijskim cijenama dostupan je u 980 poštanskih ureda diljem Hrvatske

Početkom ljeta stručni žiri Hrvatske pošte odabrao je pobjednički rad u natječaju za likovno rješenje za dječju poštansku marku RH. U natječaju na temu Međunarodnog dana mira sudjelovalo je 670 učenika iz 136 osnovnih škola, a povjerenstvo je odabralo 30 najuspješnijih radova. I dok pobjednik natječaja iščekuje zasluženu nagradu, Hrvatska pošta pripremila je posebne popuste za školarce i njihove roditelje ususret novoj školskoj godini.

Artistic školski pribor, Hrvatska pošta, Žuti klik
Ustupljeno

Artistic školske bojice drvene 12/1

Naime, od lipnja u oko 980 poštanskih ureda širom zemlje roditelji i njihovi mališani mogu kupiti novi asortiman školskog i uredskog pribora. Riječ je o proizvodima Artistic, vlastitom brendu Hrvatske pošte. Brend Artistic zasad ima 38 proizvoda, od bojica, običnih olovaka, kemijskih olovaka i tehničkih olovaka, gel-kemijskih olovaka, gumica za brisanje, šiljila za olovke, flomastera, markera, kreda, vodenih boja, tempera, kistova, selotejpa, pernica i ostalog što svakom učeniku svakodnevno treba u školi. Cijela ponuda proizvoda može se nabaviti i u internetskoj trgovini Žuti klik koja je sredinom kolovoza pripremila akcijsku ponudu odabranih proizvoda školskog pribora Artistic.

Artistic školski pribor, Hrvatska pošta, Žuti klik
Ustupljeno

Artistic školski flomaster 12/1

Za sve stare i nove đake i što ljepši početak nove školske godine akcijska ponuda dostupna je do 30. rujna 2024. ili do isteka zaliha i obuhvaća šest odabranih proizvoda Artistic: pernicu, geometrijski set flex, tempere u tubi 12/1, HB olovke s izmjenjivim ulošcima, neonske markere u boji 6/1 i spajalice u kutiji.

Artistic školski pribor, Hrvatska pošta, Žuti klik
Ustupljeno

Artistic školske pastele 12/1

Proizvodi Artistic mogu se kupiti u svakom poštanskom uredu, kao i internetskoj trgovini Žuti klik, te pozivom na telefonske brojeve: 072 07 07 07 ili 01 4676 262.

Naručeni proizvodi mogu se platiti gotovinski pouzećem, karticama (jednokratno ili obročno) ili predračunom, a članovi programa vjernosti Moja pošta na sve proizvode brenda Artistic imaju 20% popusta na redovite cijene.

Artistic školski pribor, Hrvatska pošta, Žuti klik
Ustupljeno

Artistic školska svjetlucava kemijska olovka 8/1