Back to School kolekcija CCC-a
MATEUSZ STEFANOWSKI
5.9.2024., 23:59
Back to School

Olakšajte si Back to School kupovinu uz ovaj jednostavan vodič

Izbjegnite nepotreban stres i pronađite sve što trebate u novoj Back to School kolekciji CCC-a po odličnim cijenama

Back to School kolekcija CCC-a
MATEUSZ STEFANOWSKI

Početak školske godine je pred vratima. Povratak u rutinu često uključuje i brojna trčanja po trgovinama u potrazi za školskim dodacima koji će uz funkcionalnost odgovarati i stilu vaših mališana. U nastavku pronađite nekoliko prijedloga za uštedu vremena i izbjegavanje nepotrebnog stresa prilikom ovogodišnje kupnje.

Suzite si izbor

Ako vam broj dućana koji morate obići stvara osjećaj pritiska, olakšajte si tako što ćete većinu kupnje obaviti na jednom mjestu. Zavirite u CCC koji u svojoj novoj Back to School kolekciji nudi sve što jednom školarcu treba, od tenisica do ruksaka raznih materijala i boja.

Kupujte pametno

Djeca su većinu vremena u pokretu – u školi, na igralištu ili treningu. Pri kupovini obuće i dodataka za školu birajte kvalitetno, kako bi maksimalno produžili životni vijek svakog komada. Potražite opcije koje su funkcionalne, otporne, ali i cjenovno pristupačne. U CCC-u možete pronaći komade po cijeni već od 13,99 €, raznih materijala ovisno o vašim potrebama. Uz to, kako biste se bez puno muke opremili od glave do pete, uz članstvo u CCC klubu do 15. 9. imate prilku ostvariti čak 50 % popusta na drugi, povoljniji artikl.

Razmišljajte praktično, ali birajte moderno

Iako je na prvom mjestu udobnost obuće i učinkovitost dodataka, vašim školarcima će uglavnom najbitniji faktor biti estetika. Poslušajte njihovo mišljenje, odaberite ono što će sigurno nositi i omogućiti im da kroz stil pokažu svoju osobnost.

U Back to School kolekciji CCC-a pronađite neke od vodećih svjetskih brandova koji jamče dobar stil. Reebok, Adidas, Vans, PUMA, Kappa i Champion glavni su brandovi u najnovijem asortimanu.

Back to School kolekcija CCC-a
MATEUSZ STEFANOWSKI

Reebok nudi praktične tenisice za one koji su stalno u pokretu. Zahvaljujući modernom dizajnu i udobnosti te praktičnom čičku, ove će tenisice brzo postati vaš svakodnevni izbor, a klasična ružičasta i crna boja lako će se uklopiti u svaku kombinaciju. Uparite ih s jednim od ruksaka u različitim bojama s mnogo pretinaca za jednostavan dnevni look.

Back to School kolekcija CCC-a
MATEUSZ STEFANOWSKI

Jednostavnost je glavna inspiracija i iza tenisica branda PUMA. Pronaći ćete nepogrešive jednobojne tenisice s čičkom, koje odlično pašu uz jednobojne ruksake iz kolekcije.

Back to School kolekcija CCC-a
MATEUSZ STEFANOWSKI

Za one kojima je draža klasika, u Adidasu će pronaći jednostavne bijele tenisice s crnim prugama, koje se lako kombiniraju s ruksacima u ružičastoj, ljubičastoj i crnoj boji, posebno osmišljenima kako bi u njih organizirali sav školski pribor.

Back to School kolekcija CCC-a
MATEUSZ STEFANOWSKI

U ponudi branda Vans otkrijte bezvremenske komade koji su postali sinonim za kulerski stil. Klasični modeli tenisica i ruksaci zanimljivih uzoraka izbor su s kojim ne možete pogriješiti, pogotovo za pobornike streetwear stila s naglaskom na udobnost.

Back to School kolekcija CCC-a
MATEUSZ STEFANOWSKI

U asortimanu branda Kappa pronaći ćete originalne komade poput tenisica s povišenim potplatom u nijansama ružičaste, crne i sive ili pastelnih modela gležnjača, koji su u isto vrijeme praktični za svakodnevne obaveze te vizualno atraktivni.

Back to School kolekcija CCC-a
MATEUSZ STEFANOWSKI

Mladi trendseteri nedvojbeno će posegnuti za brandom Champion, koji odavno predstavlja epitom suvremenog stila, a crne tenisice s debljim potplatom s plavim i narančastim detaljima iz nove kolekcije sigurno će privlačiti pažnju na hodnicima.

Inspirirajte se modnim kombinacijama na Instagram ili Facebook stranici CCC-a, a ponudu detaljno istražite na web stranici ili potražite najbližu CCC prodavaonicu.