Ustupljena fotografija
7.8.2024., 17:59
Lifestyle: ugodan ambijent

Ljetni “makeover” s efektnim kombinacijama

Ljeto je pravo vrijeme za osvježenje doma, a ne morate potrošiti bogatstvo da biste postigli elegantan i prozračan izgled

Ljeto je pravo vrijeme za osvježenje doma, a ne morate potrošiti bogatstvo da biste postigli elegantan i prozračan izgled. Jedan od najjednostavnijih načina za transformaciju prostora je da se moderna fotelja ubaci u središnji prostor. Pronađite fotelje koje će savršeno kombinirati udobnost i stil, ali jednako dobro će se uklopiti u unutarnjem prostoru, kao i na terasi.

Ustupljena fotografija

Preporučuje se birati neutralne, prirodne tonove poput bijele, bež i sive, to ih čini idealnima za svaku prostoriju. Prirodni materijali uvijek su dobar izbor za uređenje doma. Ratan, sa svojom laganom i prozračnom strukturom, idealan je za komode, noćne ormariće ili uzglavlja kreveta. Ovi komadi ne samo da su funkcionalni već i estetski privlačni, dodajući rustikalni šarm svakom kutku vašeg doma. Neutralne boje i prirodni tonovi ratana savršeno se slažu s bilo kojom postojećom shemom boja, tako da ćete osvježiti prostor bez velikih izdataka.

Nepravilno ogledalo

Možda ste na Instagramu ili TikToku već zamijetili nepravilno ogledalo za kojim luduju mnogi, ne samo ljubitelji dizajna? S obzirom na to da ogledala često spadaju u kategoriju skupljih dekorativnih dodataka, vrijedi obići prodavaonice u potrazi za sličnim modelom, ali po povoljnijoj cijeni. Ogledalo srednje veličine može se s lakoćom uklopiti u različite prostorije, od spavaće sobe, hodnika do kupaonice.


Ključ uspješnog ljetnog preuređenja je u korištenju prirodnih materijala i neutralnih tonova koji stvaraju osjećaj harmonije i smirenosti. Prirodni materijali poput ratana, drva i pamuka pružaju trajnost i udobnost, ali omogućuju i fleksibilnost u dekoriranju. Kombinirajući ove elemente, možete stvoriti prostor koji odiše elegancijom i jednostavnošću, savjetuje Jysk.

Ustupljena fotografija

Poigrajte se zanimljivim pletenim tepihom u kombinaciji s drvenim zidnim panelom, novim dekorativnim jastučićima ili recikliranom dekom i prostor će izgledati potpuno drugačije. Osvježavanje doma ne mora biti skup i kompliciran proces, a lako i pristupačno možete unijeti ljetni duh u svoj prostor. Stvorite ugodan i moderan ambijent koji ćete voljeti tijekom cijele godine.