Ustupljena fotografija
17.7.2024., 20:24
NOVI PANSION ZA PSE U ČEPINU

Igra na travi, odmor u debelom hladu

Sezona je godišnjih odmora, no nisu svi u mogućnosti svog ljubimca povesti na more. Pogotovo kada je riječ o većim psima, adekvatan smještaj može biti problem. Upravo zato je Josip Anđan, dugogodišnji uzgajivač dobermana i njemačkih ovčara, koji se uglavnom bavi radom sa psima, otvorio Andogs pansion za pse, jedini u Čepinu, u Vratničkoj ulici.

Ustupljena fotografija

Veliki teren, s urednim travnatim površinama i dovoljno drveća koje osigurava siguran, debeli hlad, sadrži nekoliko klimatiziranih boksova za pse, ali i vanjske boksove. Tu je i zidana kuća s kuhinjom, sobom i sanitarnim čvorom. Naravno, i vanjski su boksovi dobro zaštićeni, a prilikom uređenja pazilo se na svaku sitnicu kako bi psima i ljudima boravak bio što ugodniji. Bilo da trebate smještaj za psa za vikend, praznik ili produženu skrb tijekom godišnjeg odmora, kućni će ljubimac u ovom pansionu dane provoditi uživajući u nadziranoj igri na otvorenom te zasluženom odmoru tijekom noći. Obitelj Anđan stanuje u neposrednoj blizini pansiona, tako da su psi pod stalnim nadzorom. Radi što ugodnijeg i sigurnijeg boravka pasa cijeli je prostor ograđen visokom ogradom.

Ustupljena fotografija

“Slobodno vrijeme vrlo rado provodim sa psima, a posebno tijekom ljeta postoji potreba za organiziranim i odgovarajućim smještajem, pod nadzorom, za pse čiji vlasnici moraju otputovati neko vrijeme ili otići na godišnji. Svakom se psu, naravno, individualno pristupa, omogućuje mu se mnogo kretanja i zabave", kaže Josip, čije dugogodišnje iskustvo u obuci pasa svakako dobro dođe. Sve informacije o boravku u pansionu mogu se dobiti na telefon 098 645-103.